Milyen divatos nyári kontyokat csináljak? (bővebben lent)
Ti milyen kontyokat csináltok? Írjátok le, hogy készítitek őket. De olyan kontyokat szeretnék, amit sima vállig érő hajból is el tudok készíteni otthon.
Előre is köszi a válaszokat. :))
Ha kb. egyforma hosszúságú a hajad, én ezt ajánlom:
A hajad 3 részre osztod vízszintesen és 3 kis kontyot csinálsz. Ezt lehet függőlegesen egymás alá, de akár kicsit félkörösen vagy átlósan is. Ezt még a "hogyan legyek jó nő?" videók között találtam, nekem nagyon tetszik, csak a tépett hajamból nem tudom szépen megcsinálni. :D
Én mondjuk leginkább azzal szoktam variálni, hogy hova teszem a kontyot. Van, amikor csak a tarkómhoz, van, amikor középmagasságba, de mostanában nagy kedvenc a fejtetőhöz közeli konty is. Ezek mondjuk a szoros, kicsit balerinás kontyok.
A másik, amit még nagyon szeretek, ha minden szabályosságot mellőzve csinálok egy "ahova sikerül ott lesz" laza kontyot, tehát nem feltétlenül középre, kicsit oldalra, vagy valami. És kihúzok belőle pár szál hajat. Ez szerintem nagyon szép, laza viselet, nyárra ideális. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!