Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit írjak be a youtube-ra,...

Mit írjak be a youtube-ra, hogy olyan frizuravideót adjon ki, amely bemutat csini, divatos, nyári kontyokat és elkészítésüket?

Figyelt kérdés

Olyan kontyok legyenek, amik elkészíthetők otthon is sima vállig érő hajból.

Előre is köszi a válaszokat. :))

#haj #YouTube #frizura #konty #nyár #kontykészítés
2012. jún. 18. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogy becopfozom a hajam.

Így:

[link]

Aztán veszek egy kis tincset és rátekerem a gumira (nem szorosan) majd megtűzöm hullámcsattal ( a hullámcsat kinyitó része a gumi felé van)

[link]

Ezt megcsinálom a többi tinccsel is. (valamelyiket az ellenkezőirányba tekerd rá)

Ha nem érted írjál, aztán ha tudok (még nem csináltam) csinálok róla videót.:)

2012. jún. 18. 15:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem értem, köszönöm. De azért jó lenne egy videó is, ha csinálsz, légyszi ird meg, hogy hogyan keressek rá( gondolom youtube-on).
2012. jún. 18. 16:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké??? Ha lesz videód ird meg, hol nézhetem meg. Előre is kösz. :))
2012. jún. 18. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Rendben, majd írok. De nem tudom, hogy mikor fogom megcsinálni. Nem ígérem biztosra, hogy csinálok.
2012. jún. 18. 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké. :)
2012. jún. 18. 18:39
 6/8 anonim válasza:

http://www.youtube.com/results?search_query=easy+hair&oq=eas..

Ha beírod, hogy "easy hair" vagy summer hairstyle akkor szerintem találsz egy párat!:)

2012. jún. 18. 20:02
 7/8 anonim válasza:
2012. jún. 18. 20:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. jún. 18. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!