Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek divatos a laza konty?

Szerintetek divatos a laza konty?

Figyelt kérdés
Tetszik nektek? Hogyan csináljátok?

#konty #lazaság #laza konty
2012. jún. 13. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Igeen,én szinte mindennap azt viselek,mert egyszerű,és laza.:) hát én úgy szoktam csinálni,hogy előrehajtom a fejemet,összeszedem lófarokba a hajamat,aztán visszadöltöm a fejemet,és elkezdem gumizni,és mikor már csak egyszer kéne a gumit áthúzni,akkor nem teljesen,csak a hajam 3/4 részéig csurkázom fel:)
2012. jún. 13. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem, hiszen egyszerű, laza, gyors és még jóó is. :DD Szóval, ha reggel kapkodnom kell akkor is ideális választás, mert 2 perc alatt simán meg van.

Én többféle képpen is szoktam csinálni. Szoktam úgy is, ahogy az első is írta. A másik, amit nagyon szeretek, hogy összefogom a hajam lófarokba és visszahajtom úgy a copfot, hogy a mutatóujjam és szorosan ráhajtom a copfot. Hullámcsattal rögzítem és a maradék hajat a kis lyukon áthúzom, körbetekerem a kontyon és kész is. Lehet, hogy így mos furán hangzik, de nagyon jól néz ki. :DD

Meg olyat szoktam még, hogy összefogom a hajam copfba, fogom és megtekerem, majd a copf köré feltekerem és egy másik hajgumival rögzízem. Ezt szoktam a tarkómnál, fentebb, kicsit oldalt, szóval variálok vele.

17/L

2012. jún. 13. 17:55
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2012. jún. 14. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!