Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyet hajat/hajakat kreálhato...

Milyet hajat/hajakat kreálhatok magamnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ilyen természetesen a hajam,hosszban és fazonban is:

[link]

Kiegyenesíteni szoktam,de most újítani szeretnék.

Akinek van valami ötlete írja le, aki esetleg képet

is tud linkelni hozzá,az linkelhet,de ez nem kötelező.

Hasznos válaszért jár a zöld kéz :)

2012. jún. 18. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
hajegyenesítővel göndöríteni,hullámosítani szoktam...göndörítős egyenesítőm van...illetve régitípusú hajsütővel is hullámosítok néha:)
2012. jún. 18. 11:22
 2/4 anonim válasza:

Szia! (:

Esetleg egy kisebb, hétköznapi, laza konty??

Másik, nem vasalod ki, de ki is vasalhatod, ha úgy jobban szereted és raksz bele egy hajpántot vagy egy virágot, de akár be is fonhatod. Oldalra is gumizhatod, ha elég hosszú a hajad. Ha pedig hullámosabb, vagy göndörebb hajat szeretnél, akkor akár hajsütővassal/hajvasalóval begöndörítheted.

Itt van egy link a kontyról.

[link]

Remélem tudtam segíteni! :)

2012. jún. 18. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon vagány és nőies haj, szerintem a te hajhosszodból is lehet ilyent már csinálni:

[link]

Leírás és videó is van :-)

2012. jún. 18. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok mind három választ köszönöm,a fonott különösen jól nézz ki :) Akinek van még ötlet az írjon :)
2012. jún. 18. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!