Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SEGÍTSÉG!! hogyan csináljak...

SEGÍTSÉG!! hogyan csináljak magamnak dúsabb hajat ('hatást') mindenféle szerek nélkül?

Figyelt kérdés

tehát hajszárítót, hajvasalót és nem hajlakkot akarok használni!

FONTOS köszönöm!

2012. jún. 13. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz be néhány nagy átmérőjű hajcsavarót. A legjobb, ha a legnagyobbat választod, hiszen most nem göndörítésről van szó. Mosd meg a hajad, majd szárítsd meg, de ne teljesen. Tegyél rá valamilyen hajfixálót. Fogj négy csavarót, és csavarj fel ujjnyi vastag tincseket. Ez a nény elég lesz. Fújj rá egy kevés meleg levegőt, és hagyd a hajadban kb. öt percig. Ha letelt, akkor szedd ki őket, és az ujjaiddal igazítsd el a tincseket. Ne használj fésűt, mert elrontod a hatást.
2012. jún. 13. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Az első nagyon jó, hajbarát módszert írt! :)

Amire én gondoltam:

Megfésülöd a hajad, majd tincsenként feltupírozod. Fogsz egy sűrű fésűt (tupírfésűt) és a hajtő felé húzod a fésűt néhányszor. Úgy hagyod a tincset, jön a következő tincs stb. Nem fontos az egész hajadat megcsinálni így, de ha gondolod az egészez is lehet. Miután végeztél a tupírozással egy ritka fogú fésűvel igazgasd el a hajad.

2012. jún. 13. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok:) köszönöm szépen.:) fodrász vagyok,tehát illik tudnom,de a te ötleted is nagyon jó:)
2012. jún. 13. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ! :) még jöhetnek ötletek!:)
2012. jún. 13. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!