Ma festettem be magamnak a hajam szőkére milyen lett? (kép len)
Figyelt kérdés
Lehet kicsit csíkosnak tűnik de ez azért van mert ezelőtt melír tincses voltam. És közép barnából lett ilyen, szerintetek le nővés előtt hány szor kell még festenem hogy nézzen ki valahogy? [link] 2012. jún. 10. 16:40
2/24 anonim válasza:
festett hajjal se lettél szebb :D
3/24 anonim válasza:
rémes lett
bár úgy szól a mondás hogy s z a r b ó l nem lehet várat építeni
szóval nem cinkellek ez csak az én véleményem
6/24 anonim válasza:
nagyon csúúúúúúúúnyaaaaaaa xDDDDDDD
7/24 anonim válasza:
a hajad színe szép lett :) és a kérdés ha jól látom erre vonatkozik és nem másra. ami a festést illeti szerintem olyan 3-4 hetente, sűrűbben semmiképp se.! :)
8/24 anonim válasza:
Sok aberrált csak fej nélkül mer lecsúnyázni másokat:D....egyébként jól áll, szép a szemed bár ez nem volt kérdés:)
21L
9/24 anonim válasza:
a frufruddal csinálj valamit, úgy nézel ki mint egy vidéki tanárnő, ne haragudj én nem akarlak megbántani úgy mint némelyik bunkó előttem, de nagyon nem jó a hajad. hány éves vagy? mert kb 30-nak nézel ki ezzel a hajjal
10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, és fel vagyok készülve minden féle kritikára. Tessék itt egy barna hajas kép melyik a jobb? [link]
2012. jún. 10. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!