Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma festettem be magamnak a...

Ma festettem be magamnak a hajam szőkére milyen lett? (kép len)

Figyelt kérdés
Lehet kicsit csíkosnak tűnik de ez azért van mert ezelőtt melír tincses voltam. És közép barnából lett ilyen, szerintetek le nővés előtt hány szor kell még festenem hogy nézzen ki valahogy? [link]

2012. jún. 10. 16:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se, bocsi. Valahogy nagyon nem áll jól ez a frizura neked.
2012. jún. 10. 17:12
 12/24 anonim ***** válasza:
59%

melyik a jobbbbbbb?? egyformán borzasztó mind a 2 :D xd

de talán a barna egy nagyonk*rva kicsivel elviselhetőbb xd :P

2012. jún. 10. 17:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Ez a frufru borzalmas gondolom magadnak vágod a hajad , a színe nem lett rossz de igen előnytelen ez a haj legalább 10 évet öregít rajtad
2012. jún. 10. 17:23
 14/24 anonim ***** válasza:
szerintem jó csak a frufrud nem szép ,egyáltalán kinek áll jól az ilyen homlok közepéig érő frufru
2012. jún. 10. 17:32
 15/24 anonim ***** válasza:
a szőke jobb csak kezdj valamit a frufruddal !
2012. jún. 10. 18:06
 16/24 anonim ***** válasza:
BIG TITS!!!!!
2012. jún. 10. 19:39
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha megfogadsz egy pár tanácsot:

-ezt a frufrut felejtsd el, helyette mondjuk vágd! vágasd lépcsőzetesre vagy tépesd meg

-a szemöldöködet legalább egyszer szedesd ki kozmetikussal, olcsón megcsinálja SZÉPRE, nagyon furcsa az alakja

-picit feküdj ki a napra barnulni, még szoláriumra sem kell költened, elég, ha napozol, és lesz egy kis színed (az anyajegyekre vigyázz, kend le őket bőségesen naptejjel)

A kérdésedre válaszolva: jó lett a festés, szerintem jól áll a szőke!

2012. jún. 10. 19:44
 18/24 anonim válasza:
nekem teccik a hajad színe is sztem jólett .. a szemedhez is illik ... de én az arcod inkább barna színt vagy feketét tudnák elképzelni ... de ez az én véleményem :)
2012. jún. 10. 21:15
 19/24 anonim válasza:
rááájöttem :D nkm inkább ott az a ofina nem teccik :D azon változtass sztem növeszd meg tüzd hátra v nemtom ... előző voltam xd
2012. jún. 10. 21:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, mond, mi az az "a ofina"?
2012. jún. 10. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!