Borotválás férfiaknál?
Figyelt kérdés
Manapság ugyan egyre elfogadottnak hallom, de kíváncsi vagyok több véleményre, ciki az ha egy férfi szörteleníti a lábát? Hogyha esztétikailag nem találja vonzónak.2012. jún. 16. 14:27
1/3 anonim válasza:
én a lábamat soha nem fogom szőrteleníteni,a karomat se,a hónaljamat igen mert azt nem szeretem ha túl szőrös,meg a hasnál se árt néha
2/3 anonim válasza:
Igen nagy gáz! A hónaljat le lehet borotválni, de a többi maradjon meg könyörgöm!
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinek a magánügye.Nekem rendkívül szőrös a testem és én bizony szőrtelenítek.A felsőtestem rendszeresen,a lábamat csak testszőrnyíróval rövidre nyírom,de volt már teljesen leborotválva is.Soha senki nem b.zizott még le miatta,sőt észre sem veszi senki,vagy nem foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!