Én az arcomat, borotva habbal és borotvával szoktam. Gépel nem szerettem, mert ahhoz nem lehet habot használni.
Tehát simán be borotva habozod, jó minőségű borotvával le borotválod nem lesz semmi bajod, hát én a hónaljamat mindennap szoktam. 16/F
2012. jún. 14. 16:02
2/4 anonim válasza:
Jó az elektromos bori is, de ha más is használja, akkor higiénikusabb a sima borotva. A sima borotvával a szőrtelenítés borotvahabbal történjen, úgy nem pattogsz ki (annyira) Ha minden nap sima szeretnél lenni, akkor akár 2naponta is borotválhatsz, mert elég hamar nő a szőr. Lábra a gyanta a legideálisabb szerintem, viszont az epillátortól sokkal kevesebb szőr nő vissza, néhol újra sem nő, csak hát sok lesz a szőrbenövésed! De ha rendszeresen dörzsized, akkor talán az is megszüntethető probléma. :) Sok sikert
2012. jún. 14. 16:07
3/4 anonim válasza:
Egyszerű, eldobható borotvát használj, szerintem. Ezt pl tusolás közben gyors elvégezheted. Lényeg, hogy először bevizezed a lábad, utána szépen, egyenletesen(nem túl vastagon!) ráteszed a borotvahabot. A borotvát először fentről lefelé, majd lentről felfelé húzd, hogy biztosan minden szőrszálat levágj. Én nem a borotvát javaslom rendszeres használatra, egyrészt, mert megerősödnek a szőrszálak, másrészt, mert nagyon gyorsan kinő a szőr és szúrni fog. Én epilátort használok. Szerintem ez a legjobb megoldás, mivel gyökerestől szedi ki a szőrszálakat, és nem roncsolja a bőr felületét, mint a gyanta. És ráadásul a vér keringését is javítja. Remélem tudtam segíteni:)
2012. jún. 14. 16:37
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat nagyon hatásosak! és lenne még egy kérdésem ha nem gond h az epilátor az nagyon fáj? és a gyantából és a 'VÍÍT'(nemígy kell írni :P)azt a tipusú gyantát néztem szerintem az a jó..de mondjatok véleményt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!