Dauer utáni hajápolás vagy tar kopaszra borotválás?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: 2 éve, én marha, dauert rakattam a fenékig érő hajamba, mert kíváncsi voltam, hogy állna. Szép is volt, mint az álom, de annyi bajom volt vele reggelente, hogy meg is bántam. Azóta túl vagyok egy erőteljes hajhulláson, le is vágattam vállig érőre. Sokat ápoltam, használtam rá re*lid hajerősítő ampullát és sok minden mást. Az eredmény: nagyon puha tapintású lett, fényes stb. Ámde! Nem valami szép látvány. Száraznak tűnik, nem áll össze tincsekbe, hanem szanaszét száll. Három havonta festettem barnára, de a festéket nagyon hamar ledobta a hajam, két hét múlva már semmi nem látszott belőle, ezért fel is adtam. Nem szárítom, nem vasalom (na jó, vasalás nagyon ritkán, ha meg kell jelenni valahol. ) Használtam kúraszerűen: csalán teát, ricinus olajat, tojás+sör elegyét, és hajpakolásokat is a hónapok során, mégis úgy látom, hogy hiába nő és vágatom folyamatosan, nem javul! Ja, igen! Nagyon gyorsan nő, de ugyanúgy törik is. Nincs vitamin hiányom sem. Van esetleg valaki más is, aki dauer után hasonlóan járt? Ha igen, neki sikerült kilábalni belőle?2012. máj. 29. 18:14
1/2 anonim válasza:
Én is bedaueroltattam a hajam tavaly előtt novemberben, nekem azóta már lenőtt.. eleinte borzalmas volt, mindig vágattam a hajamból, hogy végre kimenjen. Most már tényleg csak a legaljába van, amúgy nem tudom, nekem már semmi bajom nincs tőle.. ugyan olyan a hajam, mint a daueroltatás előtt.. :oo
2/2 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!
Köszönöm szépen a gyors reakciót. Szerencsés vagy, hogy helyre állt magától a hajad. :) Nekem is van még egy kevés hullám benne, de csak a végén. Viszont látszik a hajszálak struktúráján, hogy valami nem oké. Nagy szívfájdalom volt levágatni "bobosra", amikor világéletemben hosszú hajam volt, de reméltem, hogy magához tér. Miután már két éve nem igazán javul, kezdek elkeseredni.
2012. máj. 29. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!