Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid hajjal is lehetek nőies?

Rövid hajjal is lehetek nőies?

Figyelt kérdés

Ilyet szeretnék:

[link]

Most hosszú kb. hátközépig érő hajam van, a gond csak az, hogy festett fekete, de már volt leszivatva aztán megint feketére festve, szóval nincs túl jó állapotban.

Gondoltam levágatom, és visszafestetem a természetes hajszínemre, aztán békénhagyom egy darabig, de mindenhol azt hallom, hogy rövid hajjal már nem is lehet egy lány szép, nőies.

Erről a frizuráról mit gondoltok, szerintetek levágassam?

2012. máj. 24. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Ez a frizura rendben van. Nem rövid, hanem félhosszú, és nagyon nőies!
2012. máj. 24. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
én utálom a rövid hajat egy nőn,szerintem nagyon nem nőies...sose volt és nem is lesz rövidhajú barátnőm én lebeszélnélek arról hogy levágasd maximum vállig azt még el lehet viselni
2012. máj. 24. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
lehetsz nőies! amúgy is ne érdekeljen más véleménye, a sajátodé számít.:)
2012. máj. 24. 13:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Második válaszoló, hát lehet, hogy most hosszú, de töredezett, és fénytelen, a fekete miatt nem is természetes.

Ezért szeretném levágatni.

2012. máj. 24. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Pont ilyen hajam van most nekem is. A páromnak is nagyon tetszik, és simán nőies:) Nekem mondjuk 2-3 centivel már hosszabb ennél, majdnem vállig ér, de szerintem én már maradok ennél a hajnál, mert sokkal jobban illik hozzám, mint a hosszú. Ez ne tartson vissza, hogy nem nőies, mert hülyeség. Ha neked tetszik, akkor hajrá.:)
2012. máj. 24. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem a hajhossz számít, ha meg valaki a rövid hajad miatt nem áll veled szóba, az olyan is...
2012. máj. 24. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem nagyon jó ez a haj, amit linkeltél, nekem nagyon tetszik. :)

Egyébként simán lehetsz nőies rövid hajjal. Én ismerek egy lányt, akinek rendesen fiúsan rövid a haja, mégis nagyon nőies és vagány is! Ráadásul nagyon szép az arca, és a haj hagyja érvényesülni a gyönyörű arcát.

Szóval ne aggódj emiatt, én a helyedben levágatnám a hajamat. :)

Ráadásul, ha levágatod, visszafested eredeti színre, és rendszeresen ápolod a hajad, akkor sokkal egészségesebb, szebb, puhább lesz a hajad, és ez fontos. :)

Én alapból azt mondom, hogy a rövid haj is lehet szexi és nőies, de ha választani kell, hosszú, igénybevett, fénytelen vagy rövid, ápolt, puha haj között természetesen az utóbbit választanám.

2012. máj. 24. 16:53
 8/8 anonim válasza:
100%
Persze, hogy lehetsz nőies, nyugodtan változtasd meg a frizurádat, ha már meguntad, hidd el mindenkinek jól jön egy kis újítás!
2012. máj. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!