Rövid hajjal is lehetek nőies?
Ilyet szeretnék:
Most hosszú kb. hátközépig érő hajam van, a gond csak az, hogy festett fekete, de már volt leszivatva aztán megint feketére festve, szóval nincs túl jó állapotban.
Gondoltam levágatom, és visszafestetem a természetes hajszínemre, aztán békénhagyom egy darabig, de mindenhol azt hallom, hogy rövid hajjal már nem is lehet egy lány szép, nőies.
Erről a frizuráról mit gondoltok, szerintetek levágassam?
Második válaszoló, hát lehet, hogy most hosszú, de töredezett, és fénytelen, a fekete miatt nem is természetes.
Ezért szeretném levágatni.
Szerintem nagyon jó ez a haj, amit linkeltél, nekem nagyon tetszik. :)
Egyébként simán lehetsz nőies rövid hajjal. Én ismerek egy lányt, akinek rendesen fiúsan rövid a haja, mégis nagyon nőies és vagány is! Ráadásul nagyon szép az arca, és a haj hagyja érvényesülni a gyönyörű arcát.
Szóval ne aggódj emiatt, én a helyedben levágatnám a hajamat. :)
Ráadásul, ha levágatod, visszafested eredeti színre, és rendszeresen ápolod a hajad, akkor sokkal egészségesebb, szebb, puhább lesz a hajad, és ez fontos. :)
Én alapból azt mondom, hogy a rövid haj is lehet szexi és nőies, de ha választani kell, hosszú, igénybevett, fénytelen vagy rövid, ápolt, puha haj között természetesen az utóbbit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!