Mit csináljak? Nem vagyok biztos semmiben sem :\
Rendszeresen járok a fodrászomhoz ritkíttatni,mert nagyon dús göndör hajam van .. De én ezt nem szeretem. Most azon gondolkodom, hogy nem lenne -e korai 13 évesen egy melírcsík? Fekete hajra padlizsán színt szeretnék, de félek hogy valami baja lesz a hajamnak.. :S
Hogy miért aggódom annyira? Mert a fejbőrömön,olyan mitnha ilyen zsíros réteg lenne. És ha megkaparom, akkor lejön,és elég büdös. Többször is hajat mosok, de akkor sem tűnik el :\ Mi lehet ez? :s Bőrgyógyászban gondolkodom ..
Köszi előre is a válaszokat! :)
13 évesen normális, ha kicsit jobban zsírosodik a hajad, nekem is ilyen volt, aztán szép lassan enyhült. Milyen gyakran mosol hajat? Nem szabad 3 napnál gyakrabban, mert sajnos hozzászokik a fejbőr :/. Amúgy homeopátiára menj el ha ez zavar, mert ott természetes bogyókkal orvosolnak ilyen problémákat is.
Egyébként a személyes véleményem az, hogy ha sötét göndör hajad van, ne melíroztassd mert nagyon különlegesés szép lehet így ahogy van, én is próbálkoztam egyszer melírral de nagyon igénytelen lett,pedig fodrász csinálta, plusz ha elkezded a festést/melírt nehéz ebből kikecmeregni,még ha vissza is fested az eredetire, én pl 13 évesen kezdetem szintén de bár most az eredetihez hasonlóra van festve,még mindig nem az eredeti, de ez csak tipp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!