Milyen alapozóval tudnám elfedni a combomon lévő anyajegyet? Sürgős
Figyelt kérdés
Leszedetni se pénzem se időm, se bátorságom :D
Kellene valami igazán jó alapozó, ami tartósan és TELJESEN eltünteti...mert nagyon nem teszik és jön a rövidnadrágos szezon, megsülni meg nem akarok.
2012. jún. 14. 12:44
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj a kérdésért, de ennyire gusztustalan lenne az anyajegyed, hogy el kelljen tüntetni? Egyébként nem fogsz olyan alapozót találni ami tartósan és teljesen eltünteti, főleg nyáron és ráadásul a combodon. Ahogy az ember arcáról is "lefolyik" nagy melegben az alapozó, úgy a combodról is lejönne.
2/3 anonim válasza:
A Vichy-nek a Dermablend nevű alapozója elvileg nagyobb bőrhibák eltűntetésére jó (pl. égési sérülés stb.) Valamint a Dermacolor alapozóról is hasonlókat hallottam. Én egyiket sem próbáltam úgyh nem tudom megmondani mennyire hatékonyak, viszont egyiksem az olcsó termékek közé tartozik. Sztem egy próbát megér (legfeljebb az arcodra kened ha nem jó).
3/3 anonim válasza:
hat ez eleg komplikalt mert nyaron az alapozo lefojik.szerintem inkabb monddj le az otletrol,ha megis talalsz valami megoldast sok sikert kivanok hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!