Az anyajegyet hogy lehet szőrteleníteni?
Figyelt kérdés
Nekem van egy kb1,5x1 cm-es anyajegy az alkaromon és zavar hogy szőrös..sokkal jobban mint alapból a kezem. és szoktam bortválni.de most le szertném gyantáztatni e karom és az a kérdésem hogy az anyjegyet is legyntázhatják? vagy hogy tuodm kíméletesen eltávolítani róla a szőrt?2012. márc. 13. 12:47
1/4 anonim válasza:
Huh, én nem merném gyantáztatni. Akkor már inkább csipesz, de a legjobb lenne bőrgyógyászhoz fordulni, mert az anyajegyekből könnyen nagyobb baj lehet...
2/4 anonim válasza:
kisollóval is visszavághatod, és nem lesz baja az anyajegynek.
3/4 anonim válasza:
Nekem az arcomon volt, de már eltávolíttattam. A legbiztonságosabb megoldás a kisolló. Gyantázni semmiképp,mert megsérülhet az anyajegy, és abból akár komolyabb szövődmény is kialakulhat.
Ha nagyon zavar, akkor menj bőrgyógyászhoz, és szedesd le. Apró heg marad csak,ami alig látszik.
4/4 anonim válasza:
Nekem a hónom alatt van egy anyajegy, gyantázásnál a kozmetikus is mindig kihagyja, azt nem lehet gyantázni, mert megsérülhet. Maradj a borotvánál, de azzal is csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!