Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk borotváljátok a hónaljatok?

Fiúk borotváljátok a hónaljatok?

Figyelt kérdés
lányok szerintetek melyik a jobb ha egy fiúnak szőrös a hónalja vagy ha nem?

2012. jún. 12. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem szőrös:) 15/L
2012. jún. 12. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
igen, max fél centisre hagyom utána beretva
2012. jún. 12. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, ha szőrös, de csak akkor szép, ha még soha nem nyúltak hozzá. Kicsit erősebb testalkatú fiúknál viszont preferálom a szőrtelenítést. :) 16/L
2012. jún. 12. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Yes, borotválom, de hálistennek ritkán, mert alig vagyok szőrös 18 éves létemre. :D
2012. jún. 12. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
nem szeretem, ha óriási szőr lóg ki a hónalja alól, de nem muszáj mindig selemysimagásúnak lennie. :D
2012. jún. 12. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, de nem rendszeresen. Mikor észreveszem, hogy ez már kicsit hosszú, akkor lekapom:D
2012. jún. 12. 21:43
 7/9 anonim válasza:
Csak akkor borotválom, ha már látom, hogy kezd kicsit hosszabbra nőni és emiatt nem tudok rövid ujjú pólót felvenni vagy strandra menni, egyébként nem zavar és természetes, hogy szőrösödsz, ez jelzi a férfivá válásod. ;)
2012. jún. 12. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, legfőképp' azért, mert sportolok.
2012. jún. 16. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
én is sportolok de nem borotválom
2019. márc. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!