Lányok ti hogy borotváljátok a feneketeket?
Figyelt kérdés
mármint a segglyuknál, ha szőrös. Tükörben? Vagy hogy? Nem féltek hogy megvágjátok? Nem nehéz hozzáférni?
(ha van fiú aki borotválja, az is írhat)
2012. máj. 8. 14:52
1/7 anonim válasza:
Au.
Sehogy. Ha nagyon zavar menj el és gyantáztasd le.
3/7 anonim válasza:
Sehogy, nem borotválom. Ha nagyon zavarna, akkor max ollóval próbálkoznék.
4/7 anonim válasza:
én borotválom,mert szeeintem nem szép ha midnehol csupasz ott emg szőrös. NEm sértem meg óvatosan cisnálom,kicsit hülye póz de úgy csinálom hogy kicsit előredőlök állva egyik láb fent plsuz széthúzom a popsimat hoyg jobban houzzáférjek,hát ez eléggé intim dolog.de leeht gyantáztatni is de én még nem próbáltam
5/7 anonim válasza:
Nem szoktam borotválni a seggszőrömet, de azért van.pár ötletem.
Normálisak:
-kicsi olló
-közepes olló
-gyanta
A normálistól eltérő ötletek:
-tűz( Lsd.: disznóperzselő,öngyújtó,gyufa, gáztűzhely és egyéb kis méretü tüzek)
-szigetelő szalag ( tróger módszer gyanta helyett )
6/7 anonim válasza:
Én nem szoktam mert nem olyan vészes. Barátnőm gyantáztatni szokta, állítólag nagyon kellemetlen érzés.
7/7 anonim válasza:
Én borotválom egy hiperalapos mosás után. És guggolva teszem ezt, mert így a legkönnyebb szerintem. Amúgy vágtam már meg és a nunimat is :( elég sz@r volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!