Kozmetikustól is lehetséges?
Pénteken voltam kozmetikusnál intim gyantán. Hát, igen, az én hibám is mert kicsit elhanyagoltam, már két hónapja nem voltam, így nagyon megnőtt már a szőr, ezért nagyon megkínzott. Nagyon fájt, szabályosan tépte, cibálta a gyantát. Hát én nem mondom hogy nem csinálta jól, mert tényleg nagy volt, de volt már maskor is, hogy nagyobb volt, és akkor mégis le tudta szedni könyebben. Most szerintem rossz passzba is volt a csaj. Na mindegy.
Szóval effektív FÁJ péntek óta, alig tudok ülni, ráadásul fel is fáztam a hétvégén, úgyhogy fehér folyásom is van tegnap óta. Nagyon kellemetlen, nagyon kényelmetlen.
De remélem azért hogy elmúlik, és hogy amiatt fáj, nem pedig a felfázás miatt. Ugye? Szerintetek?
Nagyon megharagudtam a csajra, többet nem megyek hozzá, keresek mást. benne van már egy ideje a szakmában, a lelkiállapota szerintem nem kéne hogy kihatással legyen a munkájára. na mindegy.
Ja, és szerintetek a felfázásnak van valami köze ehez? Úgy érzem hogy van... Most nagyon megsínylettem a hétvégét ott lent, úgyhogy lehet kevésbé volt "védve" akármitől is... Vagy csak én spirázom túl...
Jajj:(
csak pénteken volt piros utána, de az mindig piros aznap, arra nem adtam semmit. nem is pattogzott ki, külsőre semmi baja.
csak fáj mint a fene:(
Rövidre volt vágva, nem hosszúval mentem. De gondolom erősebb volt a szőrzet mint máskor, és azért fájt sokkal jobban. Lehet nem teljesen az ő hibája, de mondom, durván bánt velem, a gyanta is olyan forró volt hogy csak na. Pedig ismerem, régóta hozzá járok, ilyet még nem csinált. Se azt, hogy ennyire brutális tépkedjen, se azt, hogy rámteszi a forró gyantát. És ugye ha mondom hogy forró, valamit tennie kéne elenne, minimum azt, hogy fújja egy két másodpercig amikor ráteszi. De nem. Szóval haragszom rá. Lehet megégetett. tudja már a fene.
Nőgyógyászhoz leghamrabb hétvégén tudok eljutni, itt ahol lakom, nincs, és a munkám miatt nem is tudok hamarabb a városba menni, úgyhogy aki tud valami házi praktikát addig is, annak hálás lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!