Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen napra kérjek időpontot...

Milyen napra kérjek időpontot a kozmetikustól? Mennyi ideig tart egy arctisztítás?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, még soha nem voltam kozmetikusnál. Alapból nem csúnya az arcbőröm, csak mitesszeres vagyok.

Ez lenne az első alkalom, mennyire lesz csúnya a bőröm utána? Hány napig nem tudok majd emberek közé menni?

2011. nov. 19. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:

bőrödtől függ:)

de sztem kérj péntek délutánra max szombat vasárnap otthon maradsz:)

2011. nov. 19. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem utána egy egész hétig csúnya az arcbőröm. Mondjuk azóta már egy ,,esemény utáni" arcmaszkot, vagy mifenét használunk, ami sokat javít a helyzeten.

Én általában pénteken szoktam időpontot kérni mert van két napom, hogy helyreálljak.

Nekem másfél óra szokott lenni. Mondjuk ebből az időből a nagy rész arcpakolásokkal, gőzöléssel megy el.

2011. nov. 19. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is pénteken voltam, egyszer,d e többször sem megyek. Nekem baromira fájt. De csúnya nem lett az arcom, egyáltalán, mert rendesen felpuhította, és este kicsit piros volt, de egyébként normálisan nézett ki.
2011. nov. 19. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy mennyi ideig tart, arra már nem emlékszem, szerintem is kb. 1-másfél óra. De attól is függ, mennyi mitesszered van.
2011. nov. 19. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Kozmetikus vagyok

Általában másfél-két óra, de ebben benne van minden: arc letisztítása (arctej, peeling, tonik), gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés, pakolás (15-20 percig van a bőröd), majd krémezés, vagy igény szerint masszázs :)

Az én vendégeim mind azt mondták, hogy egyáltalán nem fáj, sőt nyomkodhatom őket erősebben is. De pl. amikor még nem tanultam ki a szakmát, én is jártam arctisztításra, és a 3. nyomástól kezdve a legvégéig folyt a könnyem (nem sírtam, csak ennyire fájt). Azóta magamat tisztítom, és semmi probléma. Kozmetikustól és a bőrödtől függ, mennyire lesz fájdalmas.

2011. nov. 19. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez igaz, én már két kozmetikusnál is jártam és az egyik nagyon fájt, be is könnyeztem, a másik meg nem annyira.

Mondjuk ha már szenvedek, legyen már valami jó is dologban: mindig kérek arcmasszázst. :)

2011. nov. 19. 12:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. nov. 20. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!