Milyen napra kérjek időpontot a kozmetikustól? Mennyi ideig tart egy arctisztítás?
25 éves vagyok, még soha nem voltam kozmetikusnál. Alapból nem csúnya az arcbőröm, csak mitesszeres vagyok.
Ez lenne az első alkalom, mennyire lesz csúnya a bőröm utána? Hány napig nem tudok majd emberek közé menni?
bőrödtől függ:)
de sztem kérj péntek délutánra max szombat vasárnap otthon maradsz:)
Nekem utána egy egész hétig csúnya az arcbőröm. Mondjuk azóta már egy ,,esemény utáni" arcmaszkot, vagy mifenét használunk, ami sokat javít a helyzeten.
Én általában pénteken szoktam időpontot kérni mert van két napom, hogy helyreálljak.
Nekem másfél óra szokott lenni. Mondjuk ebből az időből a nagy rész arcpakolásokkal, gőzöléssel megy el.
Kozmetikus vagyok
Általában másfél-két óra, de ebben benne van minden: arc letisztítása (arctej, peeling, tonik), gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés, pakolás (15-20 percig van a bőröd), majd krémezés, vagy igény szerint masszázs :)
Az én vendégeim mind azt mondták, hogy egyáltalán nem fáj, sőt nyomkodhatom őket erősebben is. De pl. amikor még nem tanultam ki a szakmát, én is jártam arctisztításra, és a 3. nyomástól kezdve a legvégéig folyt a könnyem (nem sírtam, csak ennyire fájt). Azóta magamat tisztítom, és semmi probléma. Kozmetikustól és a bőrödtől függ, mennyire lesz fájdalmas.
Ez igaz, én már két kozmetikusnál is jártam és az egyik nagyon fájt, be is könnyeztem, a másik meg nem annyira.
Mondjuk ha már szenvedek, legyen már valami jó is dologban: mindig kérek arcmasszázst. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!