Szép hosszú, csillogó haj?
Figyelt kérdés
Mit használjak a hajamra hogy szinte "csillogjon"? Milyen termékeket használtok? Én ricinusolajat használok hogy gyorsabban nőjön,de még találtam meg az "igazi" balzsamot sem sampont.2012. jún. 7. 09:19
1/5 anonim válasza:
Napi min. 3x fésülés. Egy paraszti, egyszerű, soha nem reklámozott megoldás. :D
2/5 anonim válasza:
Nekem hosszú, egyenes hajam van, és őszintén mondom, nagy ellenségem a fésű. Ha van egy dolog, ami totál tönkre teheti a hajszálakat, az a fésű. Csak hajmosás után fésülködöm, ritka fogúval, azon kívül mindig az ujjaimmal. Ennek ellenére soha sem kócos a hajam. (valószínű a típus miatt is, vastagszálú, szögegyenes a hajam). Hajmosás után leöblítheted almaecetes vízzel, ez csillogóvá varázsolja a legmattabb hajat is. Jelenleg Elseve pakolást használok, viszont balzsamot mindig tegyél rá. Hajat szárítani nem szoktam. A végét mindig levágatom, de csak 1-2 cm-t, így "frissebbnek" tűnik egyből.
4/5 anonim válasza:
Hmmm, én nem nagyon hallottam ilyen csodapraktikákról, egyedül annyit, hogy az esővíz egyből csillogóvá és gyönyörűvé teheti a hajat. Mindenesetre egy próbát megér:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek. :)
2012. jún. 9. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!