Fiúk, miért zárkóztok el ennyire a félhosszú/hosszú hajtól? :-)
Imádom a félhosszú hajstílust, és tapasztalataim szerint nőként ezzel nem vagyok egyedül :-) Szerintem kevés kivételtől eltekintve minden férfinak jobban áll, mint a pár mm-es.
A legtöbb fiú viszont beleborzong a gondolatába is, hogy növesszen rajta :-D
Erre gondolok:
Csak kíváncsiságból kérdezem tehát, hogy miért örvend ilyen kicsi népszerűségnek a hosszabb haj nálatok?
Hát én nő vagyok, de szerintem a hosszú hajnál csak a piercing és a szőrmentes test a férfiatlanabb.
Ez borzalmasan néz ki.
Szerintem igénytelen a hosszú haj srácoknál. Meg nekem sz@rul is állna.
22/f
Persze Brad Pitt egy rózsaszín parókában is jól néz ki...
mikor hosszú volt senkinek nem tetszett most hogy rövid mindenhol ezt hallom....
hát most már így kényelmes...
15 perc alatt meg tudok borotválkozni, lezuhanyozni, hajat és fogat mosni. Ha olyan hosszú hajam lenne, mint egy lánynak, akkor legalább +15 lenne a fenti kombó.
A hosszú hajjal többet kell foglalkozni. A külsővel való túlzott foglalkozás pedig nem férfias.
Nem minden pasinak áll jól! Tőlem lehet egy pasi rövid, hosszú, vagy félhosszú hajú is, ha van kisugárzása. :)
Amúgy most véletlenül pont egy félhosszú hajú pasi jön be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!