Festett hajon is rendesen fog a szőkítő?
Figyelt kérdés
Még valamikor januárban be lett festve a hajam feketére és azóta mikor átfestettem barnára, semmi nem látszott meg. A szőkítő így is 'működik'? Vagy van valami csodaszer, amivel el lehet távolítani a festéket a hajról?2012. jún. 5. 21:26
1/7 anonim válasza:
habarnára fested utána igen, deha szőke akarsz lenni, azt fodrásszal csináltasd
2/7 Mara Acoma válasza:
Nekem eredetileg sötétszőke volt, aztán évekig derékig érő kékes-fekete.
Na most szőke akartam lenni:)
1. vettem decolor port. 2szer leszivattam, festettem világosító szőke cuccal. Eredmény: narancs-zöld-seprű-olló-vállig érő haj
2. elmentem fodrászhoz, decolor, szőkítő festék.
eredmény: fülig érő citrom-narancs seprű
3. másik fodrász, véééégre szőke, fiús haj. Majd megnő:)
Mindez csupán fél év alatt, tehát próbálkozz nyugodtan házilag :D:D:D
...........vicc nélkül: hozzá ne fogj!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Jaj, nem irigyellek. :) Isten ments, hogy szőke akarjak lenni. Bár most olvastam erről a Colour B4-ről és ha azt használnám, utána talán lehetne aranybarna a hajam, de nem akarok már feketét...
2012. jún. 5. 22:43
4/7 A kérdező kommentje:
Másrészt van most ez az 'ombre haj', ami nagyon tetszik. Youtube-on van egy lány, aki a tutoriálban Palette Deluxe Blond Ultra Intensive Lightener-t használt, de nem tudom, hogy ez így festett hajon mennyire használna, vagy mi sülne ki belőle.
2012. jún. 5. 22:46
5/7 anonim válasza:
Mivel az a neve, hogy szőkítő, valszeg le fogja szívni, de szerintem először csak koktélozni kéne...küldök privit...
7/7 Adrienn024 válasza:
A Colour B4 nagyon jó fekete hajra, de utána TILOS bármilyen árnyalatú festékkel, még a legvilágosabb barnával is befesteni...visszafeketedik konkrétan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!