Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ismertek igazán erős illatú...

Ismertek igazán erős illatú tusfürdőt, ami zuhanyzás után is érződik a bőrön? És dezodort, ami parfümös hatású, de rendesen izzadásgátló is?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:

ha nő vagy:

Nivea barackosat próbáld ki ahh isteni,és még bőven reggel is érzem magamon:)

Dezodorban pedig playboy-t használok teljesen megfelel a leírtadnak!

2012. máj. 6. 10:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok :) Köszi a választ! Playboy dezodorom nekem is van (play it spicy), de az nem tart olyan hosszan, mint pl. a Rexona sajnos :S Legalábbis nekem.
2012. máj. 6. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
hmm nekem tökéletes,és tartós:) de akkor egyénfüggő:) én lovely-t vagy sexy-t szoktam venni,bár múltkor akciós volt a play it rock de annak az illata nem tetszett annyira:)
2012. máj. 6. 11:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálam a fa vaníliás-mézes vagy milyen tusfürdője tartós. Meg az avonos senses. De szerintem ez bőrtől is függ. Meg vannak ugye a menőbb parfümökből is tusfürdők, testápolók, de ár-érték arányban azért elég húzósak.

Viszont ha illatot akarsz, a legcélszerűbb, ha van egy hatásos dezodorod, meg egy parfümöd. Probléma megoldva. :D Vagy ha nem akarsz tömény illatot, legyen nálad mindig egy testpermet, akár avonból lehet kismillió fajtát rendelni. párszor befújod magad, a melegben még frissít is, és illatot is ad.

2012. máj. 6. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!