Ha a festett fekete (eléggé kopott már inkább vöröses sötétbarnás) hajamra rákenek egy kiszőkítőt akkor milyen színt kapok?
Erre gondoltam pl.:
vagy
Utána meg valami szőkét kennék rá.
Gondoltam még a Colour B4 hajfesték leszedőre is,de nem merem megvenni 3000,-ért mert kb fele-fele jót és rosszat is olvastam.
Vélemények?
kiszőkíted akkor narancsárga hajszínt fogsz kapni,hajtónusodnak megfelelően szép tarkán olyan sárga-barna-csibe színek skálája tehát undorító:) Ilyenkor kell még rákenned egy nagyon erős szőke festéket de garantálom utána tönkremegy a hajad!
Nem véletlen ilyen a fekete,mindenképp fodrásszal kell és kb 3-4 hónap MINIMUM mire sikerül!
Bár ha nem félted a hajad akkor próbád meg!
tudom :(
Én is voltam fekete azért írom ezt le! Nem akartam lenöveszteni mert azt undorítónak tartom,ezért járkáltam el fodrászomhoz (rengetegen előtte visszautasítottak hogy kopasz leszek),és ő elvállalta és sapkás mellírral fokozatosan kiszőkítettük és már 4 éve szép szőke vagyok SOHA többé fekete:) Kitartás,türelem és pénz! Megéri!
Hát elég ocsmányat sajnos... Én még régebben az első általad belinkelt szőkítővel csesztem el a hajam, alig tudtam rendbehozni.
Fekete hajam volt, és csinált belőle nagyon szép fekete-naracssárga-sárga hajat. És még szépen ki is szárította, és ha vizes lett, ilyen gumi állaga lett, borzalom volt:D
A colour B4 nekem működött viszont, szintén fekete hajon. Én két dobozzal vettem, elsőre sötétbarna lett, másodjára meg vörösesbarna. De hogy milyen színt kapsz az függ az eredeti hajszínedtől is, mert nekem pl. középbarna az eredeti. Meg a color b4 nem is roncsolja.
De szerintem menj inkább egy jó fodrászhoz, lehetőleg olyanhoz, akiről tényleg tudod, hogy jó, mert fodrász is el tudja rontani a szőkítést!
Eredeti hajszínem olyan seszínű,se szőke se barna...nem lehet így rámondani egy színt,de világos az a lényeg.
Erről a szőkítőről leteszek akkor,a Colour B4et viszont szerintem kipróbálom majd,az a baj hogy nem ismerek semmilyen fodrászt akire rá merném ezt bízni,eddig csak vágattam fodrásznál de azt is mindig elcseszték,úgyhogy kb fél évente járok vágatni de akkor se sokat,és mindig máshova megyek,ami épp útba esik..
nem szőke volt hanem barnás szín jött ki mivel nem erős oxival szivattuk le pont azért hogy ne legyek csibe! Nem tudom fodrász csinálta nem nézett ki hülyén persze tűkön ültem mikor leszek már újra szőke!
Szerintem is egy próbát megér a Colour B4!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!