Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fa fésű gumipárnával jó a...

Fa fésű gumipárnával jó a hajnak? A gumipárna nem rossz? (kép a fésűről)

Figyelt kérdés

Ilyen fésűm van, szerintetek ez jó? Van ennél jobb is?

[link]

2012. jún. 5. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez hajkefe, nem fésű. Nem is a gumival van rajta a gond, hanem a tüskék végén a golyókkal. Ha nem tépi a hajad, akkor annyira talán nem káros, de a fésű jobb választás lenne.
2012. jún. 5. 15:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Azok a golyók le vannak kerekítve és teljesen egybe vannak a tüskével, szerintem így van kifaragva. Nem tépi szerintem, de ezt hogy döntsem el? egy rövid kis fésülködéssel olyan 6-10 hajszál marad benne. ami téphetné max a gumi és a tüske alja, azt tudom elképzelni mert ott a tüskék alá esetleg beszorulhat.
2012. jún. 5. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Tudom, egyben van. Nekem is van ilyen hajkefém, de nekem sokszor elakad a hajamban, főleg a végén, nem siklik át rajta olyan szépen. Meg ahogy írtad, alul, ahol a tüskék a gumiba vannak rakva, be szokott menni alá a hajam és húzza vagy kitépi. 3 fa hajkefém van, és mindegyikkel ez van sajnos.

Van egy ilyenem, ez annyiból jobb, hogy a golyókba nem tud még annyira sem elakadni a hajam: [link]

Inkább nagy fogú fésűvel szoktam kibontani, a hajnak az a legkíméletesebb. Néha kefézem is, akkor ilyen kefét használok, ez nagyon jó: [link]

2012. jún. 5. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!