Engednéd ezt a póthajat 14 éves lányodnak?
Ez a póthaj minden álmom.Nagyon lassan nő a hajam,pedig nem is haj szárítózom/vasalom.Szerintetek kirívó lenne nekem?Sminket egyáltalán nem használok,a ruháim sem kirívóak :)
Elég természetesnek néz ki, így ha csak a saját zsebpénzéből megvenné, akkor nem lennék mérges. Én viszont nem venném meg neki, mert ezek sokat nem érnek. Nem marad meg olyan szépen a hajban, mint ahogy azt a képen látod.
Ha azt szeretnéd, h a hajad gyorsan nőljön, akkor szedj E vitamint, valaimint kb 6 hetente vágass a hajdból 1-1,5 centit.
barátnőmnek volt ilyen!
Szörnyű volt pár nap után összevissza szállt neki,alig lehetett kifésülni,hullott mindenhova,elég undorító lett..
Bár ilyen olcsóért nem is vár az ember sokat:)
Póthajat csak igazi, emberi hajat szabad venni, ha sokat akarod hordani!
Amúgy nekem 13 éves koromban festette be anyum az egész hajamat rózsaszínre, és normális ember lettem, immár barna hajjal, de hát ki kellett próbálni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!