Hány évesen engednéd meg a lányodnak, hogy a szája fölé pc-t rakasson?
Nem engedném meg. Nincs gyerekem, de mivel nem jönnek be az ilyen lányok, ezért nem is engedném, ha lenne se.
22/F
18 évesen már felnőt elöbb semmi képp.
13Ł
Amikor elballagott áltsuliból. Addig úgyis cseszegetnék vele, középiskolában meg már senkit sem érdekel; ha megunja, úgyis kiveszi. Én pártolom a pirszingeket, nekem is van pár:)
17L (az első 14 éves koromban lett)
12 éves osztálytársamnak már volt.....
amúgy 18felett felnőtt vagy,elvileg bármit csinálhatsz,de a következményeit is neked kell vállalnod.
Szépség pöttynek hívják.
Egy középiskolásnak már megengedném persze, ha nem azért akarja, mert xy-nak van, hanem mert neki tettszik.
Én sem szívesen engedném meg, 18 felett (amikor már az ő döntése, persze akkor sem örülnék neki, de ez van) talán de amúgy nem...
Szerintem ez a legrondább fajta piercing és nem ismerek olyan embert, akinek jól állna.
Sehány évesen. Undorító, legszívesebben lehánynám az olyan lányt akinek ilyen van.
16/F
Általános suli után. Nekem is most lesz ballagás után. Szerintem így nem korai. Mondjuk nekem ajak pc-m lesz. :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!