Hány évesen engednéd meg a lányodnak, hogy a szája fölé pc-t rakasson?
18 éves koráig a szülő felel a gyermekéért, beleértve a testi és lelki egészségét is. Szerintem ez gusztustalan, de engedékeny szülő lennék, kb. 16 körül, ha akarja megcsináltathatja.
Az egyik válaszadónak üzenem: az életben ki nem deríted, hogy azért akarja, mert xy-nak van, vagy neki személy szerint tetszik. Gimiben mindenki másnak akar megfelelni,felesleges mással áltatnod magad. Természetesen azért akarja, mert másoknak is van. Ha nem lenne menő a baráti körében,sőt, elítélnék az ilyesmit, eszébe sem jutna. ilyen az élet. L27
Utolsó felpontoztalak.
Nagyon igaza van
13Ł
Én köldökpiercinget csináltattam olyan 16 évesen, akkor nem éreztem magam fiatalnak hozzá, de így visszagondolva az voltam... nem bántam meg, mindent sokszor átgondolok. ezt is majdnem egy évig tervezgettem. szóval szerintem mondd azt neki, hogy várjon pár hónapot, ha még mindig szeretné, akkor engedd meg!
21L
sohasohasohasohasohasohasohasohasohasohasoha.
14L
Hány éves a lány?
Ha csak 13-14, akkor iszonyat korai és természetesen nem engedném meg. Ha már 15-16 és jól tanul, nincs vele különösebb probléma az iskolában, megengedném.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!