Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen engednéd meg a...

Hány évesen engednéd meg a lányodnak, hogy vizipipázzon?

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 16:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Hát otthonra nem vennék a kamasz gyerekemnek, de hogy társaságban vizipipázzon azt nem tiltanám olyan 16 éves kora körül. Ez nem igazán hasonlít a cigarettázáshoz, mármint ezt valóban az íze miatt csinálják, és inkább szertartás jellege van egy beszélgetés mellé.
2010. nov. 14. 16:28
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon igaz, amit az előttem szóló írt.
2010. nov. 14. 16:34
 3/19 anonim ***** válasza:
84%

"Ez nem igazán hasonlít a cigarettázáshoz"

De. Egy dologban rohadtul hasonlít. A shisha ugyanis nikotint tartalmaz.

2010. nov. 14. 16:46
 4/19 anonim ***** válasza:
Az attól függ,hogy mit tenne bele.
2010. nov. 14. 16:51
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Lehet okulni :

[link]

[link]

2010. nov. 14. 16:56
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
Lehetséges, hogy nikotint tartalmaz, de egy 16 évesben jobbára van már annyi belátás, hogy ésszel csinálja. Ezzel épp úgy vagyok, mint hogy a 16 éves gyerekemnek a kávé fogyasztását is megengedném alkalmanként, pedig a koffein is addiktív, de mégis van különbség aközött, ha valaki naponta iszik kávét, vagy ha egyszer-egyszer egy beszélgetés mellett, esetleg ha nagyon fáradt, de van még ezer dolga, megiszik egy csésze kávét. Ugyan ez a véleményem a vizipipáról is. Attól senkinek nem lesz baja, ha társaságban egy beszélgetés mellett szív belőle párat. Mármint egy 16 év körüli, majdnem felnőtt kamasznak ettől nem lesz baja. Azt továbbra sem támogatom, hogy legyen neki otthon is, de az ellen nem lenne kifogásom, ha alkalomszerűen vizipiázna a barátaival.
2010. nov. 14. 16:57
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

"egy 16 évesben jobbára van már annyi belátás, hogy ésszel csinálja"

Ugye ezt magad sem hiszed el?????

Olvasd el a belinkelt oldalakat. Függővé lehet válni. Akár van belátásod, akár nincs. A függőség nem a belátásodon múlik!

2010. nov. 14. 16:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 vagyok (lány) és alkalmanként társaságban mindig szívok párat,de nem vagyok függő.

Ez olyan,mint a cigi..nővérem 16 évesen elkezdett "dugiban" cigizni,DE csak társaságban,mert azt hitte,hogy menő meg mindenki csinálta, ez úgy 2 hetente fordult elő és majd fél évig,most 19 és egy szálat nem szívott el 17 éves kora óta..a vizipipára meg főleg igaz,nem kell mindent elhinni és aranyszabályként tekinteni..az életemet letudnám a párszori vízipipa nélkül élni, de belehalni sem fogok..akkor meg??

Szerintem annyi ártalmasabb dolog van a világon! amit a fiatalok és az idősebbek is csinálnak mégsem figyel rá SENKI

2010. nov. 14. 17:37
 9/19 anonim ***** válasza:
50%

"alkalmanként társaságban mindig szívok párat,de nem vagyok függő."

Nem az a függő, aki láncban szívja, ez óriási tévedés. Ha nem vagy függő, akkor vajon miért szívsz MINDIG társaságban? Hm? Ne szívjál társaságban egyáltalán. Akkor beszélj nem-függésről, ha ezt meg tudtad csinálni.

2010. nov. 14. 19:17
 10/19 anonim ***** válasza:

Egyszer szívtam bele társaságban, egy haverom apukája is ott volt. Nekem nem jött be :S Szerintem nem is fogok soha többé vízipipázni.

13/L

2010. nov. 14. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!