Hány évesen engednéd meg a lányodnak, hogy vizipipázzon?
"Ez nem igazán hasonlít a cigarettázáshoz"
De. Egy dologban rohadtul hasonlít. A shisha ugyanis nikotint tartalmaz.
"egy 16 évesben jobbára van már annyi belátás, hogy ésszel csinálja"
Ugye ezt magad sem hiszed el?????
Olvasd el a belinkelt oldalakat. Függővé lehet válni. Akár van belátásod, akár nincs. A függőség nem a belátásodon múlik!
Én 17 vagyok (lány) és alkalmanként társaságban mindig szívok párat,de nem vagyok függő.
Ez olyan,mint a cigi..nővérem 16 évesen elkezdett "dugiban" cigizni,DE csak társaságban,mert azt hitte,hogy menő meg mindenki csinálta, ez úgy 2 hetente fordult elő és majd fél évig,most 19 és egy szálat nem szívott el 17 éves kora óta..a vizipipára meg főleg igaz,nem kell mindent elhinni és aranyszabályként tekinteni..az életemet letudnám a párszori vízipipa nélkül élni, de belehalni sem fogok..akkor meg??
Szerintem annyi ártalmasabb dolog van a világon! amit a fiatalok és az idősebbek is csinálnak mégsem figyel rá SENKI
"alkalmanként társaságban mindig szívok párat,de nem vagyok függő."
Nem az a függő, aki láncban szívja, ez óriási tévedés. Ha nem vagy függő, akkor vajon miért szívsz MINDIG társaságban? Hm? Ne szívjál társaságban egyáltalán. Akkor beszélj nem-függésről, ha ezt meg tudtad csinálni.
Egyszer szívtam bele társaságban, egy haverom apukája is ott volt. Nekem nem jött be :S Szerintem nem is fogok soha többé vízipipázni.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!