Hány évesen engednéd meg a lányodnak, hogy vizipipázzon?
Én úgy gondolom, hogy attól függ milyen a baráti köre!
Megengedem a 12 éves lányomnak, mert tudom hogy az osztályából minden szülő megengedi. Nem szeretném ha ezért kiszorítva érezné magát! Néha beszélgetés közben szoktak vízipipázni! Erre nemlehet rászokni !!!!
TANULJ MÁR MEGOLVASNI ha már tudsz jöhet a SZÖVEGÉRTÉS!
Szerinted ha függő lennék mondanám,hogy simán letudnám élni az éltem vizipipa nélkül??
Azért szívok mindig 1-2t mert,miért ne?
Nem azért,mert egy hang zúg a fejemben,hogy muszáj hanem azért,mert körbe megy a pipa és ha ott vagyok akkor szívok ha meg máshol vagyok a szobában akkor nem..
Én ma vizipipáztem először. Nem volt rossz, szívesen vp-znék máskor is. De csak haverokkal, egyedül nem élmény. :D
15/l
"Megengedem a 12 éves lányomnak, mert tudom hogy az osztályából minden szülő megengedi. Nem szeretném ha ezért kiszorítva érezné magát! Néha beszélgetés közben szoktak vízipipázni! Erre nemlehet rászokni !!!!"
Lassan mondom, hogy megértsd: rá le-het szok-ni. Olvass utána. Hogy a 12 éves lányodnak megengeded, az ezek után téged minősít. MInt ahogy az is, hogy milyen társaságba engeded el...
"Szerinted ha függő lennék mondanám,hogy simán letudnám élni az éltem vizipipa nélkül?? "
Igen, mondanád. Tudod hány dohányos mondja ezt, amíg nem szembesül azzal, hogy csapdában van? Akkor nem vagy függő, ha meg is teszed, amiről beszélsz. Bocs, de ez a nagy helyzet. Amíg csak mondod, hogy "meg tudnád tenni", de nem teszed, addig hangember vagy. Ha simán le tudod élni nélküle az életedet, miért nem teszel így? A csak, az nem válasz, legalábbis annak elég gyermeteg. Magadat átverheted ideig-óráig persze, de nem jársz jobban hosszú távon.
Néha én is pipázok,de megvagyok nélküle.
kb 2 hónapja próbáltam először.hát mitne mondjak eléggé f*s volt a dohány miatt.:D de utána már rendes dohánnyal eléggé tetszett.nem fogok rászokni,nemet tudok mondani.mondtam is azóta párszor.ha elmegyünk valahova társasággal és van pipa miért mondjak nemet? tudom,hogy hol a határ,akkor majd elutasítom.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!