Mit csinálsz ha a fodrász teljesen máshogy vágja le a hajad, mint amilyet kértél?
4-es vagyok.
Kb. 30 évig jártam ugyanahhoz a fodrászhoz. 3 év óta váltok évenként fodrászt, amióta a régi elment nyugdíjba. Azóta keresem az "igazit".
Azt, hogy néhány évenként új frizura = új arc, azt azért a régi, bevált fodrász-csajommal is csináltuk.
Én így jártam minap. Elmondtam milyet kérek, nem egy bonyolult dolgot, levágta, beszárította és ott jól is nézett ki. Ám mikor kifésültem láttam, hogy valami rettentően el van rontva. Szépen visszamentem és mondtam, hogy ne haragudjanak, de ezt egy másik fodrász javítsa ki. Készségesek voltak, egy ügyes csajszi megcsinálta. Most nagyon rövidke a hajam, de majd visszanő. Már csak ehhez a lányhoz megyek majd.
Nem szeretek balhézni, de ezúttal komolyan ordenáré lett a dolog. Mikor mentem ott volt a csaj is, aki csinálta és még ő akarta kijavítani, mondom ne haragudj, de nem. Már előtte is elrontotta, csak adtam neki esélyt, mindenkinek lehet rossz napja.
Úgyhogy szólok és kérek javítást.
Na én ezért nem járok már évek óta fodrászhoz.
Párom vág a hajamból, ha kell és kész, meguntam, hogy akárhova mentem anno, mind elrontották...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!