Teljesen egyenes hajból lehet ilyet csinálni?
vagy akár fodrász meg tudja csinálni ilyenre? Kb hátközépig érő teljesen egyenes hajam van és ilyet szeretnék. lehetséges?
Tartósan szerintem csak dauerral, de ha jól tudom,már abból is van 'nem tartós', szóval amit egy idő után kirúg a haj.
És ami nem mindegy, az a kis csavarók mérete, hogy nem mini fürtöket kapj, hanem ilyesmi kuszább, természetesnek ható, nagyobb hullámokat.
Ha nem tartósan, hanem alkalmanként szeretnéd ilyenre megcsinálni a hajad, akkor megintcsak a csavarók mérete sokat számít, és hát ez nagyon aprólékos munka, mert nagyon vékony tincseket kell feltekerni. Szerintem ezt egy erős waxal átitatott hajjal meg lehet csinálni, vagy félszárazon csavarás közben tincsenként tekerés előtt jól behajlakkozni, és úgy feltekerni.
Jaj szerintem ne kérj dauert... Úgy fogsz kinézni mint Balázs Pali...
Szerezz valahonnan diffúzoros hajszárítót, nyomj hajhabot a hajadra, és aztán szárítsd meg azzal. Szerintem elérnéd a kívánt hatást :)
Ha valakinek szögegyenes a haja, akkor a diffúzoros hajszárítótól max. dúsabb lesz a haja, göndörebb soha! xD
Balázs Pali??? Hol élsz, tanyán kedves 5-ös?? Ezért van leírva, hogy nem mindegy, hogy mekkorák a csavarók! Egyébként Balázs Palika az élő példa rá, hogy nem muszáj szétroncsolni a hajat, és van kímélő megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!