Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Teljesen egyenes hajból lehet...

Teljesen egyenes hajból lehet ilyet csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

vagy akár fodrász meg tudja csinálni ilyenre? Kb hátközépig érő teljesen egyenes hajam van és ilyet szeretnék. lehetséges?

2011. dec. 11. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Tartósan szerintem csak dauerral, de ha jól tudom,már abból is van 'nem tartós', szóval amit egy idő után kirúg a haj.

És ami nem mindegy, az a kis csavarók mérete, hogy nem mini fürtöket kapj, hanem ilyesmi kuszább, természetesnek ható, nagyobb hullámokat.

Ha nem tartósan, hanem alkalmanként szeretnéd ilyenre megcsinálni a hajad, akkor megintcsak a csavarók mérete sokat számít, és hát ez nagyon aprólékos munka, mert nagyon vékony tincseket kell feltekerni. Szerintem ezt egy erős waxal átitatott hajjal meg lehet csinálni, vagy félszárazon csavarás közben tincsenként tekerés előtt jól behajlakkozni, és úgy feltekerni.

2011. dec. 11. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:
ehh én ehhez nem igazán értek.....tartosan fodrász meg tudná csinálni?
2011. dec. 11. 20:33
 3/7 A kérdező kommentje:
ugy értem nem csak alkalmakra hanem hogy mindig ilyen legyen
2011. dec. 11. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
igen,meg lehet csinálni.daueroltatni kell,de nagyon meg kell választanod a fodrászt,aki csinálja,mert ritka az a fodrász aki tud daeroltatni....képet mindenképp vigyél magaddal,ha találtál fodrászt és mutasd meg neki,hogy ilyet szeretnél
2011. dec. 11. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj szerintem ne kérj dauert... Úgy fogsz kinézni mint Balázs Pali...

Szerezz valahonnan diffúzoros hajszárítót, nyomj hajhabot a hajadra, és aztán szárítsd meg azzal. Szerintem elérnéd a kívánt hatást :)

2011. dec. 12. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha valakinek szögegyenes a haja, akkor a diffúzoros hajszárítótól max. dúsabb lesz a haja, göndörebb soha! xD

Balázs Pali??? Hol élsz, tanyán kedves 5-ös?? Ezért van leírva, hogy nem mindegy, hogy mekkorák a csavarók! Egyébként Balázs Palika az élő példa rá, hogy nem muszáj szétroncsolni a hajat, és van kímélő megoldás.

2011. dec. 12. 12:22
 7/7 A kérdező kommentje:
ééés tudnátok mondani olyan fodrászt aki történetesen meg tudja csinálni és jol? jah és ha közbe még festeném is az gondot jelentene?
2011. dec. 12. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!