Festett barna, szőke melíros hajamból tudnék teljesen szőkét csinálni?
Szia
Hát én is festem a hajamat szőkére.Hát az igaz hogy ha leszívatod a hajadat az károsíthatja de vannak már olyan hajfestékek amik már kiszívják a hajadat. De nem biztos hogy olyan eredményt érsz el.
Neked milyen barna a hajszíned sötétbarna,világos barna?
Milyen szőkére szeretnéd a hajszíned?
Ugyanebben a cipőben járok:) augusztusban lettem barna, világos de picit világosabbat sőt szőkét szeretnék lassan megint. Kiváncsian várom a hozzászólásokat én is:)
Szerintem ha bármilyen jobb minőségű szőke hajfestéket veszel, talán világosabbat mint szeretnél meg fogja szívni a barnádat ha nem túl sötét. A csíkok miatt ne aggódj azokat is befogja persze más lesz az árnyalat de ugyanolyan melíros marad a hajad ami idővel a festegetéssekkel eltűnik majd ha nem szeretnéd hogy maradjon:) csak azzal kell számolni hogy nem biztos hogy elsőre olyan szőkéd lesz amilyet szeretnél, lehet kell 2-3 festés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!