Mit csinálsz ha a fodrász teljesen máshogy vágja le a hajad, mint amilyet kértél?
mivel végig tükör előtt ülök, azért látom a folyamat közben is, hogy nagyjából jó-e
ha valami nem tetszik, akkor még ott, frissen korrigáltatom
ha még így sem elfogadható az eredmény, akkor fizetek, és többet nem megyek oda
szerencsére most már 8 éve ugyanaz a fodrászom
5-6 évenként nem árt frizurát váltani, megújulni. Ha már úgy alakult, nem szólok, megvárom, hogyan reagálják le az ismerősök, és én hogyan tudok megbarátkozni vele. Előfordult már, hogy kiderült, nagyos is jó lett.
Ha nem jön össze, legközelebb megkérem a fodrászt, hogy figyeljen oda, mert legutóbb nemigazán azt kaptam, amit vártam. Ha ezek után sem sikerül neki, akkor viszont szó nélkül otthagyom.
14 évesen voltam utoljára fodrásznál, az általános iskolai ballagásom napján. Mondtam neki, hogy valami olyat, ami jól áll, de azért maradjon hoszú és rábíztam magam.
"Emós" hajat csinált, a fejem tetején búbos, a fél szememet majdhogynem takarta a "frufrum", ráadásul vállamig érő lett...(Azért nem szóltam hajvágás közben, mert bíztam benne, aranyosnak tűnt, és nehéz volt hozzá bejutni, gondoltam, ha sokan odajárnak, csak jó lehet..) A végeredmény mindenki szerint borzalmasan állt.
Azóta nem mertem elmenni semmilyen fodrászhoz, nővérem vágja a hajamat, szóval nincs ilyen gondom, hogy máshogy vágják le.
20/l
Én egyszer dauert akartam a hajamba.A fodrász bura alá is tett.Egy kis idő múlva szóltam,hogy szerintem már elég ideje ülök a bura alatt,de kioktatott,hogy ő a szakember,és tudja mit csinál.Így befogtam a számat,és vártam.Az eredmény: A hajam olyan göndör lett,és a göndörség miatt összeugrott rövid lett mint a birka bundája.Én csak hullámokat akartam, nem birkabundát..Teljesen kiakadtam,és nem is fizettem ki.Még aznap elmentem egy másik fodrászhoz,hogy tegyen csodát.
Ő segített.A vállig érő hajamat rövidre le kellett vágni,mert csúnyán meg is égett a dauer miatt.De legalább egy jó kis frizurát csinált.Soha többé nem daueroltam a hajamat-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!