Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki a Palette 10 perces...

Aki a Palette 10 perces hajfestékből a vörösesbarnát használja, annak a sok mosástól nem lett inkább vöröses a haja, mint vörösesbarna?

Figyelt kérdés

Én szombaton szeretném ilyenre festeni a hajamat, csak nem tudom milyen lesz a sok mosás után. Megmarad vörösesbarnára vagy inkább vöröses lesz a mosásoktól?!

[link]

Köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 31. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez hab? Mert én ugyanilyen színűt vettem, csak habot. Az nem lett vörös a mosások után. De a napfénybe vörösesnek látszik, persze nem túlzottan.:)
2012. máj. 31. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Nem hab, rendes festék. Csak azért kérdezem mert a Paletténél a padlizsán a mosások után egyik ismerősömnél vörös lett. Nem szeretnék így járni én is. :S De ha te is a Palettét használod csak a habot és nem lett vöröses, akkor szerintem az enyém sem, vagyis remélem. Van a dm-ben ilyen barna hajra való sampon és balzsam, majd azzal mosom, hogy ne legyen vöröses esetleg. :D
2012. jún. 1. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindig ledobja a hajam a festéket. Mármint befestettem feketére, 1 hónap múlva már nem volt fekete, hanem sötétbarnás. De nem vörösödött be a hajam, most a palette-től. :) De ha meg bevörösödik, befested barnára és megvan oldva.:))
2012. jún. 1. 22:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem is fekete volt éveken keresztül, aztán kopott kopott és azóta alig tudom elérni azt a hajszínt amilyet szeretnék. :S Először padlizsán volt, de az meg úgy nézett ki, mintha a lilásbarna lett volna. Na lemondtam a padlizsánról. 3 hónapja kiszőkítettem és befestettem és befestettem csokoládébarnára, hát ez sem lett tökéletes. Hol csokoládébarna színe, hol pedig aranybarna. Ezért gondoltam vörösesbarnára. Aztán tegnap vettem festéket, de nálunk sehol sem kapható már 10 perces hajfesték, ezért más milyet vettem. Csokoládé színűt vettem, ilyen vöröses beütéssel. Nem rossz szín szerintem ez sem. :)

[link]

2012. jún. 2. 07:54
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyennel festem.:) Ez nem vörösödött be.:DD

2012. jún. 2. 18:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy hallod! Haha!! A vörös nem is fog bevörösödni!
2012. jún. 2. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
????????
2012. jún. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!