Palette Color Shampoo - mit tudtok róla?
Figyelt kérdés
Palette Color Shampoo középbarnát (221) vettem. A bőrallergia tesztet megcsináltam, jó volt, de a tubusból felkent festékkrémnek semmi színe nem volt, és 45 perc múlva is színtelen maradt a bőrömön. Ez nem baj? Ismeri valaki ezt a színt? Ha majd összekeverem a hidrogénnel, a hajamon besötétedik? (Mert fél éve a sötét csokoládé színező a bőrpróbánál is besötétedett. De ez nem.)
Amúgy, ha valaki használta már, mi a tapasztalata? Jó ez a színező? A hajam eredetileg is középbarna, pár ősz szállal.
2012. máj. 24. 00:57
1/3 anonim válasza:
A Palette nekem nagyon bevált, igaz, nem a Color Shampoo-t használom, hanem a csökkentett ammóniatartalmú festéket (zöld). Az, hogy elszíneződik-e a bőrödön, hát szerintem örülj neki, hogy nem, mert akkor nem kell levakarnod magadról. Az allergiateszt arra vonatkozik, hogy lesz-e kiütésed, vagy valamiféle irritáció mutatkozik-e.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, értem! De ha a bőrömön nem lett színe, a hajamon majd lesz?
2012. máj. 24. 22:15
3/3 anonim válasza:
Szia! Milyen színű lett tőle a hajad? Sötétbarna vagy fekete? Kikopott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!