Ti meg vagytok elégedve az avon termékekkel?
Párszor már rendeltem avonos tusfördőt, vagy arckrémet, és megmondom őszintén csalódtam, olyan kevéske a mennyisége, és elég drága is.
Azért egy nagyobb bevásárlóközpontban kétszer akkora tusfürdőt meg lehet vásárolni, kb. azon az áron.
Leírtál mindent ami lényeges. Nagyon rossz ár/érték arány,nem éri meg egyáltalán! Parfümjei ami még jók és nagyjából megéri de másra nem költenék!
Legnagyobb csalódásom a hajfestékébe volt,bár ugyanolyan lett mint a SYOSS-tól,mintha be se festettem volna..
Én szeretem az Avonos termékeket, samponok, tüsfürdők csak onnan vannak. A testpermeteket is nagyon szeretem, parfümöket is, és a Color Trendes szemceruzát is, viszont van egy tekerős szemceruzám is az viszton nem jó.
Én szlovákiai vagyok és nekem árban jobban megéri Magyarországról rendelt Avonos cuccok, úgyhogy nem panaszkodom :D
Szerintem nagyon jó parfümök vannak benne, a Far awayt én személy szerint imádom, ebből az illatból használom a golyós dezodort is. Ezen kívül a kézkrémek jók, és a sminkszerek is, de abból csak a komolyabbak, a Color Trendet senkinek nem ajánlom. Körömlakkot is szoktam venni és amit még szeretek az a hajvégápoló olaj. Ha akció van akkor akár még 600-700ftért is ki lehet fogni. (Hasonló hajvégápolót egy drogériában 2000ftért láttam.)
Ami szerintem rossz minőségű: ékszerek, Color Trendes termékek, napszemüvegek
Ami túl drágák, de nincs rossz minőségük: tusfürdők, napozószerek
az avon nem használ arckrémet felelsleges venni nincs benne ható anyag. csak a reklámot a csomagot és a gyári munkásik bérét fizeted ki az árban
vannak nagyon jó szalonok ahol valóban megfiatalodsz és rendbetesznek (pl. arculat 12. ker) fantasztikusak a lányok, a kisujjukban van a bőrápolás, gyönyörű az üzlet
ennyit megér hogy ne mérgezzem a bőröm
nyilván nem avon kategória de ott legalább valóban eredményes kezeléseket krémet kapsz
én már rengeteg helyen jártam de itt megtaláltam a számításaimat. én pedig én se vagyok milliomos egyszerűen 29 éves koromra rájöttem hogy ha már használok valamit és költök rá akkor az valóban érjen is valamit és így nem pénzkidobás mert tényleg jó
az avon, dm, douglas meg csak se nem árt se nem használ,értelmetlen
A parfümjeim mind Avonosak, még a hajvégápoló bevált, a SuperShock Max szempillaspirál, a tekerős szemceruza, de azon kívül szinte semmi. Az Outspoken by Fergie testápolót is szeretem mondjuk, de az nem állandó termékük. A többiről a tapasztalatom: a tusfürdők jó illatúak, de nekem nagyon kiszárították a bőröm (amivel egyébként sosincs ilyen gond) és helyenként csíptek is; vettem egy Clearskin arclemosót, amitől olyan érzése volt az arcomnak, mintha nyúznák; a Color Trend rúzs nagyon száraz és nem jó; a hajbalzsamok, pakolások olyanok, mintha semmit nem kentem volna fel (a barackos-joghurtostól szállós és száraz is lett a hajam), a samponok is nagyon szárítanak, a kifésülő sprayk semmit nem használnak.
Biztos fogok még rendelni az Avonból, de tuti csak parfümöt, max. a hajvégápolót. Szerintem a Balea és a Rossmannos saját márkás termékek sokkal jobbak, na meg sokkal olcsóbbak is. Az Avonos árakért a drogériákban sokkal jobb cuccokat lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!