Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek az UV...

Mi a véleményetek az UV mentes barnulással kapcsolatban? Mennyire éri meg?

Figyelt kérdés

2012. máj. 29. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha alkalomra kell akkor jó. Gyors, és látványos eredményt érhetsz el vele. De macerás, mert ha kopik, akkor foltokban kopik, és csúnya. És olyankor bizony le kell magadról "radírozni" az egészet, különben szörnyen néz ki.

De, ha nem konkrét alkalomra szeretnéd, akkor szerintem a szoli sokkal sokkal jobb!

Vagy, a napocskák...úgyis jön a nyár :)

2012. máj. 29. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Foltokban akkor kopik, ha nem radíroztad le alaposan a bőrödet kezelés előtt. Amúgy egyet értek az előttem szólóval: nagyon szép eredményt ad percek alatt, csak egy hét alatt lekopik...
2012. máj. 29. 12:19
 3/4 selymesnyuszi válasza:
Nekem háromszor volr.És mind a háromszor csodás eredménye lett.Csak fel kell fogni,hogy tényleg le kell radirozni a bőrt:)Ha ezt megcsinálod szuper lesz.Viszont elég drága és nem éri meg....bár kinek mi éri meg mert ha a bőröd egészségét nézed az megfizethetetlen:)
2012. máj. 29. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor most nekem nem nagyon érné meg, mert csak a nyár miatt akartam barnább lenni. De köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 31. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!