Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen tapasztalatotok van az...

Milyen tapasztalatotok van az UV-mentes barnulással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire gondolsz pontosan, nekem csak a barnító krémmel van tapasztalatom. Ha tényleg alaposan kened be magadat és persze egyenletesen akkor az eredmény már pár nap után szemmel látható és viszonylag szép. Ha maradnak nagyobb csíkokban krém foltok, ott viszont barnább lesz. Tehát ha van türelmed akkor ez egy lehetőség. Remélem erre gondoltál...
2010. jan. 8. 14:49
 2/4 anonim válasza:
Nekem csak jó. Én egy kozmetikában próbáltam ki, kézi fújásos technikával. A végeredmény nagyon jó lett. Egyenletes, szép barna lettem. Kopni kb. 6 nap után egyenletesen kezdett. Szóval mindenkinek ajánlom!
2010. jan. 22. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

szép barna leszel

1 hétig tart

nemtudom hogy kopik emrt én nemrég fujjattam be magam

de egyenletesen lefújt és eddig nagyon szép:)

2010. aug. 5. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
és 3000ft voolt.
2010. aug. 5. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!