Hajfestéssel kapcsolatban kérhetek tanácsot?
Az a problémám,hogy az utóbbi időben nem szereti már a hajam a festést.. (hosszú történet) Szóval a lényeg az,hogy már hajlamos elkezdeni füstölni.
Az a kérdésem,hogy mégis mivel tudnám festegetni mégis (hennán kívül,mert az nem nagyon kéne),hogy ne legyen még igénytelenebb mint amilyen kezd lenni? :D Bármilyen módszer érdekelne.. csak maradjon hajam! :D
[link] ehhez hasonlít a hajam színe éppen, csak itt-ott foltos..egy kicsit.
Segítsen valaki nekem.. :D
Köszi szépen,rendes vagy!
Utánajárok,bár még nem láttam ilyen festéket..
Legutóbb épp Kallossal lett festve,amíg el nem kezdett füstölgetni.. mostmár tiltólistán lesz tényleg. Köszi
Először is szögezzük le,hogy roncsoltna hajad,nem kicsit.Így van?
Ne menj most sehová,csak a patikába,mégpedig ricinus olajért.
Még jobb ha van otthon oliva olajad,így a kettőt keverheted hajmosás előtt a fejbőrödbe és a roncsolt részekre masszírozva.
Végezd ezt 1-2 hónapig,addigis pihen a hajad,végre fellélegezhet egy kicsit.
Aztán,ha már nagyon nem bírod a színét,nézz körül a színezők között.
Végül,ha van egy jó fodrászod,akkor már mehetsz frissíteni a végeiből,utána jöhetne egy melír akár,nem feltétlenül szőke.
Hát igen..sajnos már eléggé gázul néz ki.
Sokat olvasgattam a ricinusolajról,lehet,hogy elnézek majd a patikába. (Bár talán nincs is sok értelme,vágni kéne belőle nagyon. De 2-3 hetet várok szerintem.)
Kipróbálom még ma szerintem,mivel olívaolajam van.
A festéstől meg félek még.. biztosan hagyom egy ideig. Teljesen szarráment már a hajam.. Köszi a válaszod!
Én se értem!! :(
Megjegyzem, sose festettem hennával a hajam!
Hát ne is csodálkozz hogy fütölgött a hajad a kallostól az egy szemét!
De télleg az olivaolaj nagyon jó! Használj még hajpakolást vagy balzsamot!
Balzsamot használok.. meg az olívaolajat is :D
A Kallossal csak az utolsó két alkalommal volt probléma..nem tudom,miért.
Bááár sokfélével festegettem már a hajam,pedig még csak ősszel lesz egy éve,hogy elkezdtem... biztos nagyon örül neki szegény fejem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!