Csajok! Ezt kipróbálnátok?
Figyelt kérdés
Sose gondoltam rá, hogy színes hajtincsekkel lépjek ki az utcára, de találtam egy jópofa linket:
Ti kipróbálnátok? :D Én nem tom milyen lennék kicsit megszínezett hajvégekkel, de gondolkozom rajta hogy kipróbálom :D Viszont nem károsítja ez a hajvégeket?
2012. máj. 29. 08:33
1/9 anonim válasza:
Én nem próbálnám ki. Szerintem nagyon ronda.
2/9 anonim válasza:
Szerintem egy- egy alkalommal, jól néz ki. Főleg, ha a viselőjének a személyiségéhez illik-passzol.
Most már én is gondolkozom rajta :D
A hajsütő, hajvasaló, hajfesték, stb. mind károsítja a hajat, mégis minden nap használod(jó a festéket nem :D )...szerintem nem károsítja jobban :D
4/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap.. <-- ezt a kérédst én tettem fel
igen, kipróbálnám. de nem tudom nagyon kárositja e hajat...szerintetek?
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, szívesen kipróbálnám :)
6/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. Kár hogy fekete a hajam :D
7/9 A kérdező kommentje:
Barna hajon is látszana szerintetek? :D
2012. máj. 29. 19:04
8/9 anonim válasza:
Nekem barna a hajam, kipróbáltam. Hát khm... A borzalmas határát súrolta. Mindenféle színből tettem kicsit ,egyedül a világos kék látszott (pont olyan mintha ősz lettem volna),ja meg a piros. (ami rózsaszín lett volna) Fú hát lehet,hogy megpróbálom mégegyszer de csak nyáriszünetben :D
9/9 A kérdező kommentje:
Jó hogy megosztottad velünk, köszi :D Így már nem megyek el krétát venni :D
2012. máj. 29. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!