Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ciki ha egy fiú...

Szerintetek ciki ha egy fiú borotválja a lábát, hónalját és intim helyen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
A hónalj inkább jobb is ha le van borotválva, az intim részeken csináld úgy ahogy jól érzed magad, de a lábat nem kéne.
2012. máj. 26. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
12%

a lábát és a hónalját (és mellkasát és hasát) semmiképp ne borotválja, az elég undorító tud lenni. főleg amikor elkezd visszanőni és borostás lesz..pfujj. az intim területeken is inkább csak vágja rövidre, de ne teljesen csupaszra.

17/L

2012. máj. 26. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
a hónaljat nem árt, mert gusztustalan, amikor az izzadságtól csöpög a szőrről a víz. az intim területeknél ne szőrtelenítse le teljesen, csak a heréknél, a köldök alatt ne. a lábat pedig ciki borotválni.
2012. máj. 26. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Az intim terület szerintem magánügy, ha neki kényelmesebb így, hát legyen. De az is oké, ha ollóval rövidre vágja.

A hónaljat előnyös szőrteleníteni higiéniai okokból.

Viszont szerintem a lábat fölösleges, nekem nem tetszik egy csupasz pasi láb. Sokkal férfiasabb, ha meghagyja a láb, kar, has, mellkas szőrét.

17/L

2012. máj. 26. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:
96%
Lábat nem kellene, de a hónaljnak örülök ha borotválják. Undorító ha a hónaljkutya visszaugat neked.
2012. máj. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!