Le szeretném epilálni a hónaljamat. Mennyire fájdalmas? Mit kell tudnom előtte? Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 10:05
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, a lábszáramat már epiláltam, azt már megszoktam, nem fáj annyira.
2012. máj. 26. 10:06
2/7 anonim válasza:
Szia, a hónaljadat is ugyanúgy kell, mint a lábszáradat, de elsőre elég fájdalmas tud lenni, az utána következő alkalmak már jobbak.:) Először is kend be testápolóval, vagy valami krémmel a hónaljadat, hogy felpuholjon a bőr, vagy közvetlen zuhanyzás után csináld(így nem fog annyira fájni). Lehetőleg minél rövidebb szőrnél csináld, mivel, ha hosszú könnyen beeszakad, amiből szőrbenövés alakulhat ki stb...Miközben epilálod próbáld meg feszíteni a bőröd, lehet kicsit vérezni is fog az első alkalom után, de szerintem ki lehet bírni. Utána ne kend be semmien krémmel magad és dezodort se használj legalább egy napig!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Akkor ezt célszerű lesz mondjuk egy olyan hétvégén elkezdeni, amikor itthon vagyok, és akkor 1 napig semmit nem teszek majd rá!
2012. máj. 26. 15:24
4/7 anonim válasza:
Teljesen jól leírta a 2-es válaszoló. Én már csak annyit teszek hozzá (kb. 10 éve epilálom a hónaljam), hogy nagyon meg fog ritkulni és el fog vékonyodni:) Én már szinte meg sem érzem, úgyhogy kitartás, megéri!
5/7 A kérdező kommentje:
Hűha, ez nagyon jól hangzik! :)
És te kezdetben milyen gyakran epiláltad a hónaljad?
2012. máj. 27. 16:32
6/7 anonim válasza:
Első vagyok! Én általában minden héten leepiláltam, mivel nem ugyanolyan ütemben nőtt vissza a szőr. (de ezt, amjd úgy is látni fogod) Nekem már a harmadik epilálás után észre lehetett venni, hogy nem olyan erősek a szőrszálak és azóta folyamatosan gyengülnek, van olyan terület, ahol már nem is nő vissza egyáltalán, úgy, mint a lábamon.
7/7 anonim válasza:
Nekem a szőrtelenítő krémek váltak be és azoktól is ritkul a szőrzet egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!