Intim részek és fenék gyantázásához milyen gyantát használtok? Mennyire vált be?
én a fenekemre epilátort ,az intimebb részekre pedig weet hideggyantát használok
gyantát a fenekedre ne használj szerintem mert én attól ott kiszoktam pattogni
amúgy lány ,vagy fiú??
én lány és sajnos szőrösebb vagyok mint az átlag
ezvan
az egyetlen megoldás a szőrtelenítés
Fiú vagyok.
Igazából epilálni szeretném ezeket a részeket. A nagyja kész is van már, de a fenekemnél a farpofák között nem boldogulok, mert nagyon fáj. Ezért gondoltam hogy legyantázom, utána már nem lesz olyan vészes az epilálás, ha nem hagyom ennyire megnőni, megerősödni. Erre keresek gyantát. Régebben rendszeresen epiláltam ezeket a részeket, de aztán követte egy pár éves borotválós időszak, így nagyon megerősödtek.
Most újból epilálni szeretném. Ha majd kb. hetente végigtolom rajta az epilátort, akkor simán ki lehet bírni, mert akkor csak mindig pár szál fog kibújni, ami alig fáj, szemben azzal, hogy most kint van szinte az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!