Mitől nő gyorsan a haj? Van valamilyen tippetek? Miért nő gyorsabban ha vágatok a végéből?
Szia,
nekem vitaminokat kellett szednem a hajam miatt. Be lett dauerolva, és elkezdett a tövénél letörni a hajam. Azt mondta a doki, hogy szedjek rá gyógyszertárban kapható vitamint. Ősszel kezdtem el szedni, mostanra több, mint 10 centit nőtt a hajam, és egészséges is lett, pedig azt gondoltam, hogy letöririk az egész, és tüsi hajam lesz:) De nem így lett szerencsére.
Ha vágatsz a végéből, akkor igazából nem nő gyorsabban, csak úgy tűnik, mert nem törik le, ezért amit amúgy is nőtt, az megmarad az a hossz. Nekem kb. 2 év alatt nőtt 5 centit télig, és akkor elkezdtem vágni a végét, azóta nőtt 5-öt még, úgy, hogy közben kb 10-et levágtam belőle. De az 5 centi plusz az megmaradt. Igaz elkezdtem pakolásokat meg szőr kefét használni, és vigyázok rá, hogy minél kevesebbet törjön, inkább összefogva hordom. Ez is biztos segít. Most a fenekem alá ér, és növesztem tovább. Sok sikert neked is! :)
20L
Nem nő gyorsabban a vágástól, csak a végek nem törnek le annyira, egészségesebbek, erősebbek.
Nekem volt se*ggig érő hajam, és annyit csináltam vele, hogy 3-4 havont egy centi vágás, és jó minőségő hajbalzsam, 10 percig hagyva rajta.
Persze azóta szőke és a hátam feléig ér, és nagyon szép még így is! Festés után a balzsamba teszek olívaolajat, és bekenem ahajamat félóráig hagyom. A legjobb és gyönyörű lesz a drótszőrű haj is tőle!
Ez hülyeség hogy nincs köze a végéből vágásnak a növekedésnek.
Igeneis nő, és egészségesebb is lesz, mert a töredezett hajvég nem tudja annyira felszivni a tápanyagot (a balzsamban vagy samponban) mint az egészséges.
Hogyan nőne a haj, ha 2 cm-es törés van a végén. Mindenképpen kell vágatni, ezt hívják egészséges hajvágásnak.
üdv, fodrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!