Van valamilyen termék (vagy házi praktika) amitől gyorsabban nőne a hajam?
Nekem több fodrász mondta már, hogy ártani nem árt a szépségvitamin, de attól ne várj csodákat... tehát ha havonta egy centit nő a hajad, nem fog tőle másfél-két centit.
VAn akinél sikeres, szerintem ez placebo. Elhiszi, és így nő neki. Amivel semmi baj sincs, mert legalább elérte, amit szeretne. Bár én hiába hittem benne, nem segített.
Egyszerűen adottság kérdése is.
Én nemrég döntöttem úgy, hogy inkább kevesebbszer vasalom a hajam (heti 1 v. max 2szer) és akkor az évek óta hátközépig érő hajamból lehet akár derékig érő is.
Annyi mindent próbáltam már, rendesen, kúra szerűen... barátnőm is. Vitanolc, bánfi, revalid, stb... Kicsit fényesebb és erősebb lett talán, dehogy gyorsabban nőne... Felejtsd el.
1 tojás ságája
1 -2 kanál ricinus olaj (gyógyszertárban kérd)
1 löttyintés konyak= 1 adag
keverd és tedd a fejbőrre
hetente 1 * mindig frisset
1 órán át hagyd hatni és meglátod nő mint a gomba na jó nem azonnal de 1,5 hónap múlva látni fogod azt a sok kis hajszálat és dúsabb is lesz tőle.. próbáld ki aztán számolj be róla, hogy neked is használt-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!