Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy minden nap vasalom a hajam, és ezért töredezik. Mit lehetne tenni, hogy ne legyen ennyire ronda? A samponom meg hajtöredezéses hajra való, és mégis olyan.. :/
2012. máj. 25. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd abba a vasalást! Az töredezésre való termékek semmit sem érnek. Ami el van töredezve, azt le kell vágni.
2012. máj. 25. 20:55
 2/5 anonim válasza:
90%
[link] nekem bejött:)
2012. máj. 25. 21:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 2. :) majd kipróbálom.. És arra tudtok még valamit, hogy mitől lehetne egyenesebb a hajam, vasalás nélkül? :S
2012. máj. 25. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
[link] Ilyen kefét szerezz be, én is ilyet használok mióta letettem a hajvasalót!
2012. máj. 25. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Most én is fokozatosan elhagyom a hajvasalót. Én úgy szoktam csinálni, hogy hajmosás után a törölközőszáraz hajam tincsenként felcsatolom és elkezdem szárítani a hajam és közben folyamatosan fésülöm a hajfekémmel. A hajszárítón van egy olyan fokozat, ami hideg levegőt fúj, azzal szárítom a hajam, mert ez nem károsítja annyira, mint a meleg levegő. Most a nagyon nagy átmérőjű körkefét akarok venni, a fodrászom azt ajánlotta, mert ezzel könnyebben lehet egyenesre szárítani a hajat. :)

Egyébként én is szokat szenvedtem a töredezett hajjal, a saját bőrömön tapasztaltam, hogy bármilyen csodaterméket tehetek rá, ami korábban eltört, az már nem fog összetapadni, mintha mi sem történt volna. Ezért, amikor töredezett a hajam, akkor elmegyek és vágatok belőle néhány centit.

Utoljára igazán töredezett novemberben volt a hajam, akkor vágattam belőle kb. 4 centit, de muszáj volt. Azóta rendszeresen ápolom a hajam, bár most már nem érzem, hogy annyira hatásos lenne, mint régebben, ezért váltani fogok. November óta természetesen voltam fodrásznál, de a végéből alig kellett vágni. Mondjuk ez nem csak a hajápolásnak köszönhető, már csak hajmosás utáni reggel vasalom ki a hajam, ez heti 1-2 vasalást jelent, régebben pedig minden nap vasaltam.

És most látom, hogy megint kezd töredezni eléggé, de akkor is kb. fél év telt azóta, hogy tényleg töredezett volt a hajam, úgyhogy ez már egész jónak számít.

Szóval azt ajánlom, hogy hagyd el a hajvasalót és vágass a hajadból. Nekem ugyanaz a termék sokkal többet használt a frissen vágott hajamnak, mint a töredezettnek. Sokkal egészségesebb, puhább lett tőle a hajam. :D

17/L

2012. máj. 26. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!