Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal? (emo)

Mit csináljak a hajammal? (emo)

Figyelt kérdés
a hajamnak féloldalas választéka van, frufruval (bal oldalra) de folyton kis tincsek vagy a fél frufrum beleesik a szemembe és nem marad ott ahova és fésülöm, próbáltam lakkal, zselével... be is szárítottam, de semmi! és már elegem, egy idegesítő tincset ki is vágtam, tövig, mit tegyek a hajammal?
2012. máj. 18. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Levágtad? Tövig??? Nem tudom így hogy nézhet ki, de sztem az lenne a legjobb, ha oldalra csatolnád hullámcsattal vagy valami mással...milyen hosszú a hajad? fiú/lány vagy?
2012. máj. 18. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
ülj le egyes
2012. máj. 18. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:
elcsatolom de nagyon hülyén néz ki... és a frufrum tövéből vágtam ki... nem is látszik hacsak nem fogom fel a hajam... :SS
2012. máj. 18. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:
most nem látszik idióta,de majd mikor nő és hosszú a hajad az meg ott 5 centis akkor nagyon is fog
2012. máj. 18. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:

1. Az "emo" haj károsítja a szemet és, ha nem vigyázol tompa látás fog kialakulni, szóval, csak óvatosan. [de ez, csak akkor történik, ha a haj a szemben van]

2. Rosszabb lesz/lett, hogy levágtad, mert most az fog zavarni, ahogy visszafog nőni...

3. Növeszd le a frufrudat és úgy fésüld/tűzd oldalra [jobbat nem tudok, példa: [link] , [link] )

2012. máj. 18. 22:01
 6/9 A kérdező kommentje:
ő egyáltalán nem emós! a v mint viktória egyik szereplője!
2012. máj. 19. 09:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ez így megfelel? :) Ez emós is és oldalra is van tűzve.

Egyébként miért akar valaki emós lenni? (Nem rosszindulatból kérdezem:))

2012. máj. 19. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:

jaj bocs, a linket közben elfelejtettem! :D

[link]

2012. máj. 19. 15:57
 9/9 anonim ***** válasza:
hát ez szörnyen néz ki...:S sztem inkább alakít ki egy saját stílust,azzal jobban járnál...
2012. máj. 21. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!