Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a hajammal? Lentebb...

Mit tegyek a hajammal? Lentebb magyarázat!

Figyelt kérdés
Évek óta sötétbarnára festem a hajam, már derékig ér. Idén viszont elterveztem, hogy max két árnyalattal világosabbat szeretnék. Fodrászkellékes azt javasolta, hogy két féle szőkés színt keverjek be 9% os oxival, és kb meglesz a kívánt szín. (eddig 6%os oxival festettem, csak a tövét mindig) Megcsináltam, eredmény NULLA, és a hajam azóta nagyon akad, és a vége sprőd lett. :( A végéből vágtam le pár centit. A 9% os oxi ennyire megviseli a hajat? Helyre tudom hozni? Vagy már csak a vágás segít? Iszonyatosan lehangoló, mert a festék amivel festettem is hajkímélő volt, illetve mindent elkövetek hogy szép egészséges maradjon a hajam. Érdemben hasznos javaslatokat szeretnék kapni. Köszönöm
2012. máj. 17. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
én is mindig 2 9es oxival festem a hajam,de nekem semmi bajom tőle,bár én a végekre csak 5 percre viszem fel. Nem tudom nálad mi lehetett a baj akkor :S
2012. máj. 17. 13:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt modta a kellékes, hogy teljes hosszra menjek rá, végétől felfelé haladva. Így is tettem. Iszonyatosan bánom már!:(
2012. máj. 17. 13:41
 3/4 Morzsa válasza:
Menj el egy jó fodrászhoz,ő megtudja csinálni!Igaz,drága lesz,de ha továbbra is otthon próbálgatod,akkor elbúcsúzhatsz a hajadtól.
2012. máj. 17. 13:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Inkább már lemondtam a világosításról! Sokkal fontosabb hogy egészséges ésszép legyen. Most kentem rá egy üveg ricinust, nagyon remélem, hogy segít.
2012. máj. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!