Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros haj? Mit tehetek?...

Zsíros haj? Mit tehetek? (sürgősen kéne megoldás)

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy osztálykirándulás és 2 napra megyünk. Mivel én vasalom a hajamat, naponta szoktam megmosni, mert ha 1x már nem mosom meg, másnapra tiszta zsír lesz, mivel vasalom is. A kiránduláson viszont nem akarom megmosni...későn érünk vissza a táborba...

SZÓVAL A LÉNYEG: Milyen olyan gyors megoldás van amitől nem zsírosodna be a hajam, és elég lenne csak 1x megmosni az indulás előtt...Akár sampon, akár valamilyen szer..akármi ami hat.(Nagyon kéne:S)

A válaszokat előre is köszi...és bocsi a regényért:)

2012. máj. 24. 15:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gondolom már túl vagy a kiránduláson, de azért elmondom hogy ne mosd minden nap a hajad mert minél többször mosod annál jobban zsírosodik. Tehát próbáld ki hogy nem mosod olyan sűrűn az elején biztos rossz lesz mire át áll a hajad, de utána megéri.
2012. máj. 26. 13:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Sok evvel ezelott annyira zsiros volt a hajam, hogy ha a tenyeremmel vegigsimitottam, fenyes, zsiros lett a kezem.

Mar odaig jutottam, naponta hajat mostam, de hova tovabb tobb zsir termelodott.Minel gyakrabban tavolitottam el ( mosassal ),annal tobb termelodott.

A kovetkezo megodas tutira bevalt:

1. Hajmosas utan hajolajat tettem.

2. teljesen rendszertelenul, hol 1 hetre, hol 2 napra, hol 2 hetre mostam hajat.

Egy ido utan a fejbor zsirossaga egy elfogadhato szintre allt be,ettol kezdve ujra rendszeresen hajat mosok ( barmilyen sampont hasznalhatok ),a hajolajat pedig nem hasznalom.Es tobb eve ( talan ugy 30 )nincs ilyen gondom

2012. jún. 6. 07:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Oooo ..nagyon szépen köszönöm ezt a jó tanácsot:D

Majd kipróbálom amint beszereztem hajolajat:)

2012. jún. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!