Zsíros haj? Mit tehetek? (sürgősen kéne megoldás)
Holnap lesz egy osztálykirándulás és 2 napra megyünk. Mivel én vasalom a hajamat, naponta szoktam megmosni, mert ha 1x már nem mosom meg, másnapra tiszta zsír lesz, mivel vasalom is. A kiránduláson viszont nem akarom megmosni...későn érünk vissza a táborba...
SZÓVAL A LÉNYEG: Milyen olyan gyors megoldás van amitől nem zsírosodna be a hajam, és elég lenne csak 1x megmosni az indulás előtt...Akár sampon, akár valamilyen szer..akármi ami hat.(Nagyon kéne:S)
A válaszokat előre is köszi...és bocsi a regényért:)
mosd meg és töröld meg a hajad és önts rá egy kis citrom lét
attól nem zsírosodik annyira ha nem használ gumizd fel :)
Száraz sampont tudom ajánlani, tudom, hogy nem tesz jót a hajnak, de talán egy alkalommal nem lehet baj. A másik amit szoktam csinálni, hogy belakkozom a hajam tövét, és így nem zsírosodik be egyik napról a másikra. Én is naponta mosom a hajam, úgyhogy ezt a hajlakkot tapasztalatból mondom, és ne nyúlj hozzá sokszor, mert a kezedtől is zsírosodik.
A száraz samponnak nem tudom, mennyit kell hogy rajta legyen, nézz utána.
Remélem tudtam segíteni :)
Nekem is bevált a hintőpor is.
Amikor nem volt itthon száraz sampon és nem tudtam hajat mosni hintőport használtam szárazsamponként.
Szóval ezt a kettőt tudom ajánlani én is, plussz ma ha hajat mosol citromos vízzel öblítsd le a hajad, de ezt már ne mosd le. Ez is segít, hogy ne zsírosodjon annyira a hajad.
Köszi a válaszokat:D Amúgy sajnos barna hajam van:S De azért kipróbálom a hintőporos megoldást , köszi:D:D
És nem, nem Bólyais vagyok:)
Hintőpor? :o De hát az nem fejbőrre való!!!!!!
Syoss száraz sampon vagy akármilyen más márkájú. 400-1000 Ft között mozognak a rossmannban, dm-ben, müllerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!