Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros haj? Mit tehetek?...

Zsíros haj? Mit tehetek? (sürgősen kéne megoldás)

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy osztálykirándulás és 2 napra megyünk. Mivel én vasalom a hajamat, naponta szoktam megmosni, mert ha 1x már nem mosom meg, másnapra tiszta zsír lesz, mivel vasalom is. A kiránduláson viszont nem akarom megmosni...későn érünk vissza a táborba...

SZÓVAL A LÉNYEG: Milyen olyan gyors megoldás van amitől nem zsírosodna be a hajam, és elég lenne csak 1x megmosni az indulás előtt...Akár sampon, akár valamilyen szer..akármi ami hat.(Nagyon kéne:S)

A válaszokat előre is köszi...és bocsi a regényért:)

2012. máj. 24. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Vegyél szárez sampont, tedd rá, dörzsöld bele, keféld ki, még szerintem vasalhatod is, de ha hazaérsz biztosan meg kell mosni.
2012. máj. 24. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
persze száraz sampont
2012. máj. 24. 16:04
 3/13 anonim ***** válasza:

mosd meg és töröld meg a hajad és önts rá egy kis citrom lét

attól nem zsírosodik annyira ha nem használ gumizd fel :)

2012. máj. 24. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Száraz sampont tudom ajánlani, tudom, hogy nem tesz jót a hajnak, de talán egy alkalommal nem lehet baj. A másik amit szoktam csinálni, hogy belakkozom a hajam tövét, és így nem zsírosodik be egyik napról a másikra. Én is naponta mosom a hajam, úgyhogy ezt a hajlakkot tapasztalatból mondom, és ne nyúlj hozzá sokszor, mert a kezedtől is zsírosodik.

A száraz samponnak nem tudom, mennyit kell hogy rajta legyen, nézz utána.

Remélem tudtam segíteni :)

2012. máj. 24. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Off: Bolyais vagy? :D
2012. máj. 24. 16:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Száraz sampont én is tudom ajánlani. Ha már nincs időd venni a hintőpor is megteszi, nekem az is szokott használni, persze ennél az sem mindegy, hogy milyen színű a hajad. Nekem szerencsére a szőkében sosem látszik és még jobb is mint a száraz sampon.
2012. máj. 24. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem is bevált a hintőpor is.

Amikor nem volt itthon száraz sampon és nem tudtam hajat mosni hintőport használtam szárazsamponként.

Szóval ezt a kettőt tudom ajánlani én is, plussz ma ha hajat mosol citromos vízzel öblítsd le a hajad, de ezt már ne mosd le. Ez is segít, hogy ne zsírosodjon annyira a hajad.

2012. máj. 24. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Holnap keljél fel hamarabb és mosd meg a hajad,és vigyél olyan balzsamot amit nem kell lemosni...
2012. máj. 24. 18:56
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:D Amúgy sajnos barna hajam van:S De azért kipróbálom a hintőporos megoldást , köszi:D:D

És nem, nem Bólyais vagyok:)

2012. máj. 24. 20:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Hintőpor? :o De hát az nem fejbőrre való!!!!!!

Syoss száraz sampon vagy akármilyen más márkájú. 400-1000 Ft között mozognak a rossmannban, dm-ben, müllerben.

2012. máj. 24. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!